Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Kahdella KHL-singlellä maanantaihin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta KHL:stä, josta päätettiin poimia lapuille kaksi singleä. Helsingin Jokerien värittämät vihjeet voit lukea alta!

Pelikuponki 1:

Jokerit – Traktor

Jokereiden tuska helpottaa vihdoin ja miehet saadaan takaisin kokoonpanoon. Viime otteluita on turha joukkueen kohdalta tuijotella, kun miehiä on ollut sivussa. Nyt jalkeilla on jälleen kova kokoonpano, joten voidaan alkaa puhumaan myös tuloksesta. Traktor on ollut hyvässä iskussa, mutta kyllähän fakta on se, että Jokereiden pitää pystyä kotikaukalossa voittamaan Traktorin kaltainen nippu. Kotivoitto kelpaa sinkkuna lapulle, joten sillä mennään!

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

Mainos alkaa

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

HK Vitjaz – Spartak Moskova

Vitjaz ja Spartak kohtasivat lauantaina, ja tuo homma päättyi Spartakin jykevän oloiseen 7-3-vierasvoittoon. Tänään joukkueet iskevät yhteen uudemman kerran samassa kaukalossa.

Eipä tarvitse olla kummoinenkaan ennustajaeukko, kun lähdetään arvailemaan, kummalla joukkueella tänään on henkinen etu; olihan Spartakille kärsitty tappio vieläpä Vitjazille jo kolmas perättäinen.

SKA:lta joukkue otti vieläpä pataan 1-8, joten yhteismaalit kahdesta viime ottelusta ovat Vitjazin osalta 4-15.

Spartakille tarjottava kerroin mahtuu sekin singlenä tuplaukseen, joten se napataan lapulle!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!