Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliigaa ja KHL-pleijareita maanantaihin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään KHL:n pudotuspelien avauskierrokselta, jossa Avangard Omsk isännöi Salavat Ufaa ja Jokerit puolestaan Lokomotiv Jaroslavlia. Lisäksi mukaan mahtui myös päivän ainoa Valioliiga-matsi.

Pelikuponki 1:

Avangard Omsk – Salavat Ufa

Ottelusarja on tilanteessa 2-2. Kun katsoo noita neljää aiempaa matsia, niin silmiin pistää välittömästi yksi seikka ylitse muiden: Maaleja on syntynyt todella paljon. Niitä on varsinaisella peliajalla tehtailtu neljään otteluun peräti 26 kappaletta.

Ei ole mitään syytä olettaa, että ottelusarjan luonne muuttuisi yhtäkkiä dramaattisesti, joten ottelun yli 4,5 maalia on valinta tuplaukseen.

Mainos alkaa

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit oli kolme ensimmäistä ottelua täysin hallitseva osapuoli, mutta neljännessä matsissa edessä oli se kuuluisa ”ulospuhallus”, minkä ansiosta sarja venyi viidenteen matsiin.

Maaleja tässä sarjassakin on kuitenkin nähty sen verran, että lapulle niin sanotuksi ”varmaksi kohteeksi” lähtee koko matsin yli 2,5 maalia.

Eiköhän Jokerit lähde kotikaukalossa tosissaan katkaisemaan sarjaa ja pelkästään kotijoukkueen toimesta punalamppu vilkkuu useampaan kertaan.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Kuten jo yllä hieman alustettiin, on Jokerit ollut tässä sarjassa mahtivireessä. Nyt joukkue pääsee yrittämään sarjan katkaisemista kotikaukalossa, joten peliin löytynee jälleen se sama hurmosvaihde, jota kolmessa ensimmäisessä ottelussa saimme todistaa.

Jokerit on takonut neljään matsiin peräti 17 osumaa, joten narrien yli 2,5 maalia on hyvältä tuntuva valintamme toisen lapun kärjeksi.

Leicester – Aston Villa

Leicester on tällä kaudella suorittanut jopa niin vahvasti, että se on yllättänyt monet. Joukkue löytyy tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukon kolmospaikalta, joten UCL-paikka on se, mitä Leicester pääsee loppukaudella tosissaan tavoittelemaan.

Tällä hetkellä joukkueella on käynnissä pienimuotoinen suvantovaihe, sillä takana on neljän ottelun voitoton putki. Sanomattakin on selvää, että tämä maanantain ottelu on se, josta pisteet on naarattava kotiin – ja myös Leicester-leirissä tiedetään se.

Aston Villa on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, joten näitä pisteitä ei Leicesterillä ole varaa menettää.

Napataankin toiseksi kohteeksi siis Leicesterin voitto.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!