Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jouluviikko käyntiin KHL- ja NHL-kiekolla!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät tänään yksinomaan jääkiekon puolelta. Lapulle napattiin kohteita KHL:stä sekä NHL:stä.

Pelikuponki 1:

Salavat Ufa – Ak Bars Kazan

Joukkueet ovat varsin erikoisen illan edessä, sillä matsia ei kotijoukkueen roolista huolimatta suinkaan pelata Ufassa vaan ”KHL World Games”-hengessä jouluaaton aaton taisto on viety Sveitsin Davosiin.

Salavat lähtee otteluun melkoisen surkeassa vireessä, sillä viimeisestä 10 ottelusta tilille on kertynyt peräti kahdeksan tappiota.

Itäistä konferenssia johtava Ak Bars Kazan lähtee otteluun ennakkosuosikkina – ja tähän asemaan myös me luotamme. Isketään jouluviikon avajaisiksi singlenä lapulle Ak Bars Kazanin voitto.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Winnipeg Jets – Montreal Canadiens

Winnipeg on suorittanut viime aikoina varsin vaihtelevasti, mutta maalinteko on joukkueelta silti sujunut todella iloiseen tahtiin, sillä vastustajan verkko on pelkästään viimeisessä neljässä matsissa heilunut peräti 14 kertaa.

Luotetaan siihen, että patulaineen ja kumppanien maalijyvä on kohdillaan myös tänään ja napataan lapulle Jetsin yli 2,5 maalia.

Los Angeles Kings – St. Louis Blues

Hallitseva NHL-mestari St. Louis Blues on yltynyt hurjaan vireeseen, sillä takana on viiden ottelun voittoputki varsinaisella peliajalla. Näissä matseissa maalejakin on syntynyt mukavasti tasan neljän osuman keskiarvolla.

Kingsin vire ei missään nimessä ole sitä luokkaa, etteikö vierasjoukkue onnistuisi tänään maalinteossa. Lapulle lähtee hyvältä kuulostava kohde: Bluesin yli 1,5 maalia.

vetovihjeet tuplaus 2312

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!