Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL tarjoilee kohteet maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään yksinomaan KHL:stä, josta lapulle valikoitui erinäisiä joukkuekohtaisia maalimääriä.

Pelikuponki 1:

Avangard Omsk – HK Vitjaz | SKA Pietari – Kunlun | Spartak Moskova – Neftehimik

KHL:ssä pelataan tänään yllä mainitut kolme ottelua.

Avangard Omsk kuuluu KHL:n ehdottomiin kärkijoukkueisiin. Kun ottaa huomioon Vitjazilla päällä olevan surkean vierasvireen – ja sen, miten paljon omissa on noissa otteluissa kolissut – on valintamme Omskin yli 1,5 maalia.

Mainos alkaa

SKA Pietari on palannut tappioputkensa jälkeen taas ruotuun ja nyt taustalla on viisi voitettua ottelua. Voitot ovat tulleet varsin niukasti, eikä Kunlun varmastikaan tule olemaan helppo vastus. Luotetaan kuitenkin siihen, että SKA onnistuu kotikaukalossaan maalinteossa ja isketään lapulle SKA:n yli 1,5 maalia.

Kolmannen ottelun kohteen joku saattaakin sitten jo arvata. Kyllä, se on samaa kaavaa mukaillen Spartakin yli 1,5 maalia.

Perusteluiksi tälle kohteelle voidaan mainita se, että Spartak kylvetti viimeisessä ottelussaan Dinamo Minskiä lukemin 7-3, jota puolestaan edelsi 4-3-jatkoaikavoitto Lokomotivista. Neftehimik taasen on pelannut viimeisimpänä kaksi 9 maalin ottelua, joissa omissa on kolissut yhteensä 9 kertaa (6-3, 3-6).

Näiden kautta siis kotijoukkueen maltillista maalimäärää lapulle Spartakin ja Neftehimikin kohtaamiseen.

vetovihjeet tuplaus 2511 2

 

 

Pelikuponki 2:

SKA Pietari – Kunlun

Kuten jo yllä mainittiin, SKA on tosiaan voittoputkessa ja joukkue tulee mitä todennäköisimmin heiluttamaan kiinalaisvieraan maaliverkkoja. Fakta kuitenkin on, että myös Kunlun on ollut erinomaisessa vireessä, ja aivan huippujoukkueitakin vastaan on tullut onnistumisia.

Vierasjoukkue ei ole viimeisimpään viiteen otteluun jäänyt SKA:n vieraana alle kahden maalin, joten uskotaan, ettei näin tapahdu tänäänkään. Lapulle siis Kunlunin yli 1,5 maalia.

New York Rangers – Minnesota Wild

Kunlunin maalit eivät kuitenkaan aivan riitä vaadittuun 2,00:n kertoimeen, joten mukaan on poimittava yksi pomminvarma kohde.

Tällaisena voidaan pitää Rangersin ja Wildin välisen ottelun yli 2,5 maalia, sillä molemmat ovat operoineet alkukautta hurjalla maalikeskiarvolla (Rangers 6,9 – Wild 6,0). Toiseksi kohteeksi siis ottelun yli 2,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

tuplaus vetovihjeet 2511

 

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!