Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Moskovan Spartak isännöi Jokereita!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon puolelta. Mukaan mahtui niin KHL:ää kuin Liigaakin ja lapulle isketään joukkuekohtaisia maalimääriä.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Spartak Moskova – Jokerit

Jokerit ja Spartak kohtasivat viikko sitten Helsingissä, ja tuolloin moskovalaiset hakivat sarjapisteet 3-2-voitolla.

Vaikka Jokereiden ottelut ovatkin viime aikoina olleet varsin harvamaalisia, on joukkue silti onnistunut lähes joka matsissa maalintekoon vähintään kahdesti.

Mainos alkaa

Spartakilla on käynnissään hyvä vaihe, mutta jos Dinamo Riika onnistui edellisessä ottelussa tekemään kaksi osumaa, siihen uskomme tänään pystyvän huomattavasti laadukkaammalla ryhmällä operoivan helsinkiläisryhmänkin.

Lapulle lähtee siis Jokerien yli 1,5 maalia.

HK Sotshi – Salavat Ufa

Sotshi sai perjantaina Admiral Vladivostokista tulleella 3-1-vierasvoitolla poikki kahdeksan ottelun tappioputkensa.

Tänään vastaan asettuu kuitenkin Salavat Ufa, joka kuuluu koko sarjan kärkijoukkueisiin. Ufan maalinteko on perinteisesti Sotshia vastaan toiminut, joten eiköhän tämä neljä voittoa viidestä viimeisestä ottelustaan napannut ryhmä laita myös tänään verkot heilumaan.

Lapulle otetaan Ufan yli 1,5 maalia.

Sport – HPK

Vaikka Kerho viikonloppuna sulikin 3-0-johtonsa Kärppiä vastaan 3-4-tappioksi, niin vire on silti viime aikoina ollut kohdillaan, sillä viimeisestä kahdeksasta ottelusta saldona on viisi voittoa.

Tänään vastaan asettuu Sport, jonka vireestä ei voi olla kuin yhtä mieltä: Se on umpisurkea.

Vaasalaiset ovat nimittäin Liigan jumbopaikalla ja omissa on kolissut viimeiseen neljään otteluun peräti 21 kertaa varsinaisella peliajalla.

Valintamme on HPK:n yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 2910

 

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!