Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Viikko käyntiin KHL:llä ja futiksella!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi sekä jääkiekon puolelta KHL:stä kuin myös futiksesta, josta kohteita valikoitui mukaan Suomesta sekä Ruotsista.

Pelikuponki 1:

TsSKA Moskova – Barys Nur-Sultan

TsSKA Moskova on aloittanut kauden tappiolla ja voitolla. Täysin vastaava tilasto on myös Barys Nur-Sultanilla, joka kaatoi kauden avauksessa Dinamo Riikan ja hävisi perään Dinamo Minskille. Moskovalaisjoukkue on ehdottomasti askeleen kovempi joukkue ja kotikaukalossa sen ei pitäisi menettää pisteitä Barysin kaltaisille nipuille. TsSKAn materiaali on selvästi parempi ja vaikka alkukaudella yllätyksille saattaa olla isompi mahdollisuus, niin tämä jättiläinen ei kaadu. Laitetaan kotivoittoa lapulle.

 

Mainos alkaa

Avangard Omsk – Amur

Amurin kokoonpanosta on lähes puolet pelaajista pois ja se on näkynyt rajulla tavalla, sillä kausi on käynnistynyt 6-4- ja 2-0-tappioilla. Lukemat olisivat voineet olla vieläkin suuremmat, sillä laukauksia maalia kohti on tullut yhteensä yli 90. Omsk on aloittanut kauden kahdella tiukalla voitolla, mutta tänään maalihanat tulevat aukeamaan, koska tasoero joukkueiden välillä on valtaisa. Omsk -1,5 kelpaa lapulle toiseksi kohteeksi.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

KTP – SJK Akatemia

KTP isännöi ykkösen maanantain ainoassa ottelussa sarjajumbona majailevaa SJK Akatemiaa – eikä tähän otteluun ole kuin yksi ennakkosuosikki.

Vierailijat ovat nimittäin tälläkin hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa, kun tukkaan on tullut niin sanotusti ”enemmän kuin laki sallii”.

Kotijoukkue KTP puolestaan kamppailee sarjan kärkisijoituksista, joten seinäjokisille onkin luvassa ikävä iltapuhde, joka saattaa levähtää kovinkin runsasmaaliseksi tappion muodossa. Lapulle otetaan KTP -1.

Halmstad – Degerfors

Toiseksi kohteeksi poimitaan underia Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason, Superettanin, päivän ainoasta matsista.

Kyseessä on kärkikamppailu, sillä joukkueet ovat ykkösenä ja kakkosena kummankin kerättyä tähän mennessä 31 sarjapistettä.

Varsinkin Halmstadin osalta homma on kiteytynyt tarkkaan puolustuspelaamiseen. Viimeiseen kuuteen otteluun ei olla nähty edes 2,5 maalin rajapyykin ylitystä – ja omissa on noissa kuudessa matsissa kolissut tasan kerran.

Valintamme onkin ottelun alle 3,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!