Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 4: KHL-pudotuspelejä ja futista keskiviikolle!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään niin KHL:n pudotuspeleistä kuin futiksenkin puolelta. Alla keskiviikon kaksi lappua perusteluineen!

Pelikuponki 1:

Ak Bars Kazan – Torpedo

Yksi suurimmista CSKA Moskovan ja SKA Pietarin ohella on Ak Bars Kazan, jolla materiaalia riittää aivan mestaruuteen asti. Myös valmennus on kunnossa, joten siltä osin puitteet menestymiselle ovat loistavat. Torpedon pitäisi olla pelkkä välipala pudotuspelien alkaessa ja kuten avauspäivä näytti, niin isot ovat kovia heti kärkeen. Ak Bars Kazanin voittoa lapulle.

Mainos alkaa

CSKA Moskova – Spartak Moskova

CSKA Moskova on kenties se kaikista suurin mestarisuosikki. Vastassa on pudotuspelien avauskierroksella paikallisvastustaja Spartak, joka varmasti sytyttää jokaisen pelaajan heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. Tasoero joukkueiden välillä on selvä eikä yllätystä tulla näkemään ainakaan ensimmäisessä ottelussa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Atalanta – Crotone

Atalantan kotiotteluissa maaleja on nähty roppakaupalla, sillä jos suljetaan pois Real Madridia vastaan pelattu Mestarien liigan pudotuspelimatsi (0-1), on viimieisimpään viiteen peliin syntynyt peräti 25 osumaa.

Nopealla matikalla tästä saadaan ynnäiltyä 5,0 per ottelu.

Tänään vieraaksi saapuu Crotone, joka on hävinnyt viimeisestä 10 pelistään 9 – ja tälläkin hetkellä joukkue tahkoaa kuuden ottelun tappioputkessa.

Yli 2,5 maalia on valintamme.

Bordeaux – PSG

PSG on ”sensaatiomaisesti” vasta Ligue 1:n kakkospaikalla, sillä Lille on onnistunut 27 ottelussa keräämään kaksi pistettä enemmän.

Hiljattain pariisilaisen tähtisikermän vire on kuitenkin ollut varsin hyvä, sillä viimeisten 7 ottelun saldo on 6 voittoa, sisältäen muun muassa 4-1-vierasvoiton Barcelonasta.

Bordeaux’lla puolestaan samaisen jakson saldo on 6 tappiota.

PSG:n voitto täydentää tämän lapun.