Vetovihjeet tuplaus – päivä 1: KHL:n finaalit jatkuvat toisella ottelulla

Vetovihjeet tuplaus – päivä 1: KHL:n finaalit jatkuvat toisella ottelulla

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon ja jalkapallon puolelta. Maanantaille onkin tällä kertaa tarjolla melko mehevä kattaus huippuotteluita.

Pelikuponki 1:

Watford – Arsenal

Kuudentena oleva Arsenal tarvitsee voiton tänään, sillä joukkue taistelee tiukasti paikasta Mestarien liigaan. Tappio olisi paha takaisku noille haaveille, sillä jokainen piste tulee olemaan arvokas loppukauden aikana. Watfordilla ei ole loppukauden aikana suurempaa panosta, sillä se on varmistanut sarjapaikan eikä europaikoille ole enää jakoa. Vaikka Arsenal on otteluruuhkassa, niin eivät tykkimiehet tänään pisteittä kotimatkalle lähde. X2 lapulle.

TsSKA Moskova – Avangard Omsk

TsSKA Moskova aloitti KHL:n finaalit voitolla, kun se kaatoi varmasti Avangard Omskin kotikaukalossa. Omskin täytyy löytää lääkkeet moskovalaisjätin lyömiseen tai finaalisarja on ohi nopeasti. On vaikea nähdä, että TsSKAn kone ainakaan kotikaukalossa hyytyisi, sillä materiaali on laaja ja pelaaminen laadukasta vaihdosta ja erästä toiseen. Kotivoitot jatkuvat myös maanantaina!

Pelikuponki 2:

FC Honka – IFK Mariehamn

FC Honka on ehkä HJK:n pahin haastaja tällä kaudella, sillä joukkue on materiaaliltaan laadukas ja varsinkin identiteetti on kunnossa ja se ajettu loistavasti sisään. Honka aloitti kauden hienolla voitolla Rovaniemeltä. IFK Mariehamn ei kuulu sarjan kärkikastiin ja kausi alkoi katkeralla tappiolla HJK:lle, kun johto suli aivan lopussa tappioksi. IFK Mariehamn oli koko ottelun ottavana osapuolena ja ainoastaan HJK:n tehoton hyökkääminen piti joukkueen mukana pelissä. FC Honka pitää varmasti palloa lähes koko pelin ja paikkoja siunaantuu. Kotivoitto pitäisi olla selviö.

Atalanta – Empoli

Atalanta taistelee Serie A:ssa jopa paikasta Mestarien liigaan, joten joukkueella on edessä todella isot pelit. Sama homma on myös Empolilla, joka taistelee putoamista vastaan. Empoli on koko sarjan huonoin vierasjoukkue, sillä se ei ole voittanut ainuttakaan peliä vielä vieraskentällä. Atalanta tulee painelemaan tässä ottelussa selvään voittoon.

Tämä lappu osallistuu tuplaukseen!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut