Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Tiistain lapulle napataan KHL-single!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n puolelta, missä pelataan iso kasa otteluita. Meidän hevosemme tiistaille on Jekaterinburg.

Tuplaus-lappu tiistaille:

Neftehimik Nizhnekamsk – Jekaterinburg

Kotijoukkue painelee KHL:ssä melkoisessa suvantovaiheessa, sillä viimeisestä viidestä ottelusta saldona on neljä tappiota ja kymmeneenkin viimeiseen matsiin voittoja mahtuu vain kolme.

Vierasjoukkue Avtomobilistin viimeiseen kuuteen otteluun puolestaan mahtuu neljä voittoa, joista mainittakoon viimeisimpänä tullut voitto Salavat Ufasta, sekä komea jatkoaikavoitto CSKA Moskovasta.

Mainos alkaa

Neftehimik ja Avtomobilist kohtasivat pari viikkoa sitten Jekaterinburgissa – ja tuolloin voitto jäi kotijoukkueelle lukemin 3-0. Mikään yllätys se ei kuitenkaan ollut, sillä Avto on vienyt joukkueiden 7 viimeistä kohtaamista suoraan varsinaisella peliajalla.

Napataankin tuplaukseen siis Jekaterinburgin voitto!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus 2101

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!