Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Liigasta poimitaan tupla keskiviikolle!

vetovihjeet tuplaus

Tuplaus on edennyt varsin vakuuttavalla tavalla kolmannelle päivälle, ja samaa virettä pyritään pitämään yllä. Tässä vetovihjeet keskiviikon osalta!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Sport – TPS

Turun Palloseura on yltynyt hurjaan vireeseen, sillä joukkue on napsinut voittoja kovaa tahtia, ja eilen se taipui Oulussa Kärpillekin vasta voittolaukauksilla. Tätä ennen joukkue oli vetänyt 13 matsin putken, johon mahtui voittojen lisäksi vain yksi jatkoajalla tullut tappio HPK:lle sekä varsinaisen peliajan tappio HIFK:lle.

Sportin viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet vain kaksi voittoa, ja nekin ovat tulleet voittolaukauksilla umpisurkeasta JYPistä (voittolaukausten jälkeen), sekä matalalentoa liitävästä Pelicansista.

Mainos alkaa

Turkulaisten vireeseen luotetaan sen verran, että tuplauksen avauskohteeksi napataan TPS X2.

Lukko – SaiPa

Sarjakärki Lukko saa Raumalle vieraakseen SaiPan, joka vietti vastikään 7 ottelun putken kuuden varsinaisen peliajan tappion kera.

Viimeisimpänä se on onnistunut kuitenkin nappaamaan voitot niin KalPasta kuin HIFK:stakin, mutta onko SaiPasta katkaisemaan Lukon 8 ottelun mittaiseksi venynyttä kotivoittojen putkea?

Tuskinpa vain. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kolmesti aiemmin, ja jokaisen noista koitoksista Lukko on vienyt nimiinsä kolmen maalin marginaalilla.

Siksi lappu täydennetäänkin Lukon voitolla.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!