Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: EM-kisoista ja NHL:stä single-kohteet kehiin!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään EM-kisoista sekä NHL:stä! Kahdella lapulla jatketaan, ja keskiviikkona luotetaan kahden single-kohteen voimaan!

EM-kisojen ilmainen futisvisa – voita 10€ ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

Portugali – Ranska

F-lohkon tilanne on suorastaan kutkuttava, sillä lohkossa sijoitukset ovat vielä melko lailla auki. Ranska on kuitenkin koviten kiinni lohkovoitossa, sillä maalle riittää voitto Portugalista. Ranska haluaa taatusti voittaa lohkon, sillä se tuo astetta helpomman vastustajan jatkopeleihin. Sen sijaan lohkon toiseksi sijoittuva maa saa vastaansa Englannin, joten jokainen varmasti haluaa välttää tuo sijoituksen. Portugali oli täysin vailla mahdollisuuksia Saksaa vastaan, joten nyt maalle ei voi paljoa luvata, kun vastassa on hallitseva maailmanmestari Ranska.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

NY Islanders – Tampa Bay Lightning

Tampa lähti tähän ottelusarjaan suurena ennakkosuosikkina, mutta Isles onkin antanut ihan kelpo vastuksen – ainakin kunnes tuli vastaan viides ottelu.

Tämän Tampa vei nimittäin nimiinsä murskaavasti 8-0 ja joukkue siirtyi samalla ottelusarjassa 3-2-johtoon.

Nyt paikka Stanley Cupin finaaleihin on katkolla, joten joukkue ei varmastikaan lähde tuudittautumaan edellisen ottelun tulokseen. Tampan kokeneelta tähtisikermältä löytyy varmasti keinot ”palauttaa itsensä maanpinnalle” hienon voiton jälkeen, ja hoitaa sitä kautta homma himaan.

Lapulle lyödään Tampan voitto!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!