Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Jääkiekkoa ja jalkapalloa perjantaille

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Ranskan Ligue 1:n sekä Liigan puolelta. Tässä perustelut ja pelivalinnat lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Strasbourg – Marseille

Ranskan liigassa viidentenä oleva Marseille matkustaa perjantaina toiseksi viimeiseltä sijalta löytyvän Strasbourgin vieraaksi. Isännät ovat keränneet yhdeksästä pelistä vain kuusi pistettä, kun taas Marseille on saanut tililleen kahdeksasta pelistä 15 pistettä.

Marseille yli 0,5 maalia kelpaa lapulle!

Kärpät – SaiPa

Kärppien alkukautta on leimannut karanteeni, joka alkaa olemaan kuitenkin muisto vain. Nyt on aika jälleen osoittaa kaukalossa, että kyseessä on yksi sarjan parhaimpia joukkueita. Kärppien materiaali on hurjasti SaiPan vastaavaa edellä, joten tasoeron pitäisi olla valtava. SaiPa on tällä hetkellä sarjajumbona ja vieraissa voittotili on avaamatta. Kärppien pitäisi tänään liidellä hieman heikommallakin esityksellä selvään voittoon.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!