Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Juventus kohtaa Cagliarin

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään kehiin futislapulla, jonka toinen osapuoli on poimittu Italian Serie A:sta ja toinen puolestaan Norjan pääsarjasta, Eliteserienistä.

Vetovihjeet tuplaukseen – keskiviikko:

Cagliari – Juventus

Juve on jo varmistanut mestaruutensa, mutta vaikka kyseessä onkin sarjakauden viimeistä edellinen ottelu, ei joukkue missään tapauksessa voi lähteä pelleilemään. Ensi viikolla jatkuu nimittäin Mestarien liigan pudotuspelit, joissa italialaisseuran on oltava täydessä iskussa.

Mainos alkaa

Cagliari kuuluu Serie A:n jämäjoukkueisiin, eikä se ole viimeiseen kahdeksaan matsiin onnistunut nappaamaan kuin 4 pistettä – ja nekin kaikki tasureiden myötä.

Vierasjoukkue on otteluun jättimäinen ennakkosuosikki, jolla on varmasti huomattavasti enemmän motivaatiota suoriutua illasta kunnialla läpi – Cagliarilla kun ei mitään panosta enää ole. Tuplauksen kulmakiveksi poimitaankin siis Juventuksen voitto.

Mjondalen – Odd

Toiseksi kohteeksi lapulle riittää pienempi kerroin. Sellainen poimitaan Norjan pääsarjasta, jossa viiden ottelun tappioputkeen ajautunut Mjondalen isännöi Oddia.

Sarjan nelospaikalla olevalla vierasjoukkueella on takanaan 3-2-voitto Aalesundista, joten eiköhän Mjondaleniakin vastaan verkko heilu vähintäänkin kertaalleen – todennäköisesti jopa useammin.

Tuplaukseen riittää Odd yli 0,5 maalia, eli Oddin vähintään yksi maali.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!