Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit isännöi Moskovan Spartakia!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistain osalta KHL:stä, jossa Jokerit isännöi Spartakia ja Moskovassa puolestaan iskevät yhteen CSKA ja Dynamo.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Jokerit – Spartak Moskova

Jokerien vieraskiertue sujui mukavalla tavalla, vaikka kiertue käynnistyikin 3-2-jatkoaikatappiolla Avangard Omskille. Tämän jälkeen narrilauma nimittäin napsi 5-2-voiton Severstalista ja 3-2-voiton Lokomotivista.

Spartak on kuitenkin pelannut sekin varsin mukiinmenevästi, sillä joukkue nappasi 5-4-jatkoaikavoiton Dynamo Moskovasta ja CSKA:llekin se taipui niukasti 4-5.

Mainos alkaa

Se on käynyt selväksi, että maalivire Spartakilla on kohdallaan.

Tästä illasta voikin tulla runsasmaalinen. Tuplaukseen napataankin turvalliselta kuulostava ottelun yli 3,5 maalia.

CSKA Moskova – Dynamo Moskova

CSKA on mättänyt viime aikoina hurjan määrän maaleja, sillä pelkästään viimeisimpään neljään matsiin osumia on syntynyt peräti 17, eli yli neljän maalin keskiarvolla.

Puolestaan Dynamolla on viimeisimpään kolmeen matsiin heilunut peräti 11 kertaa omissa.

Nämä asiat, kun ynnäillään yhteen, niin CSKA:n yli 2,5 maalia kuulostaa oivalta kivijalalta päivän tuplaus-lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!