Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Huuhkajien darra vaikuttaa pelivalintoihin

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon EM-karsinnoista, joissa jo kisapaikkansa varmistanu Suomi matkaa Kreikan vieraaksi.

Pelikuponki 1:

Italia – Armenia

Italia osoitti viikonloppuna, että vaikka sen kisapaikka on ollut varma jo ajat sitten, ei jalkaa ole missään tapauksessa otettu kaasulta pois. sillä joukkue kävi hakemassa Bosnia-Hertsegovinasta tyylikkään 3-0-voiton.

Italialla on näistä karsinnoista takanaan puhdas saldo, eli 9 voittoa, joten saapasmaa haluaakin varmasti päättää karsinnat saldoon 10-0-0. Napataan kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto kiinni, eli Italia -1 lapulle.

Mainos alkaa

Malta – Norja

Espanja ja Ruotsi ovat varmistaneet jo F-lohkosta kisapaikat, joten sen suhten Maltan ja Norjan välisessä ottelussa ei ole panosta.

Malta on odotettuun tapaan lohkon jumbona. Viikonloppuna se joutui Espanjan kylvetettäväksi vierasottelussa lukemin 7-0 ja edellinen, viime kuussa pelattu kotiottelu puolestaan päättyi 0-4-tappioon Ruotsille.

Norjalla on niin paljon laadukkaampi materiaali, että joukkueiden näiden EM-karsintojen ensimmäisessä keskinäisessä ottelussa nähty Norjan vähintään kahden maalin voiton pitäisi olla selviö myös tänään. Norja -1 siis lapulle.

Liechtenstein – Bosnia-Hertsegovina

Kuten jo yllä mainittiin, Bosnia-Hertsegovina hävisi viikonloppuna Italialle. Nyt vastassa on Suomelle perjantaina taipunut lilliputti-Liechtenstein, joten valtaisasta ennakkosuosikista ei tässä mittelössä ole epäselvyyttä.

Vierasjoukkue haluaa varmasti päättää karsintansa tyylillä Italia-ottelusta sisuuntuneena. Kerrointa nostamaan otetaan siis Bosnia-Hertsegovinan voitto.

vetovihjeet tuplaus 1811

 

Pelikuponki 2:

Kreikka – Suomi

Suomi varmasti haluaisi päättää historialliset EM-karsintansa tyylillä, mutta on monia faktoja, jotka sotivat tätä kaunista ajatusta vastaan.

Jasse Tuominen on sivussa, Tim Sparv on todennäköisesti poissa, Teemu Pukilla reistailee takareisi – ja viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä – jonkinmoinen darra vaivaa varmasti koko joukkuetta.

Tämä siis ihan kirjaimellisesti, sillä pelaajat ovat kertoneet varsin avoimesti, miten minttushotteja kumottiin reilulla kädellä pitkälle lauantain puolelle venyneissä EM-kisapaikkajuhlissa.

Kreikan voitto on hyvinkin todennäköinen skenaario illan matsissa, ja se myös isketään lapulle singlenä.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!