Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Veikkausliigaa ja Serie A:ta lapulle

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikkona Veikkausliigan ja Serie A:n puolelta. Tässä perustelut ja pelivalinnat illan matseihin!

Vetovihjeet tuplaukseen:

HIFK – SJK

Veikkausliigassa valmentajaa jo kolmen kierroksen jälkeen vaihtanut HIFK on hävinnyt kotona molemmat ottelunsa 0-3. SJK:lla on ollut puolustus alkukaudesta hyvissä uomissa, mutta hyökkäyksessä tehot ovat jääneet pahasti piippuun. Jani Honkavaaran luotsaama joukkue tulee taatusti olemaan kuitenkin peli peliltä parempi, sillä sapluuna on kunnossa. Sen sijaan HIFK:lle ei voi lupailla kauhean ruusuista tulevaisuutta. Laitetaan lapulle SJK X2.

SPAL – AS Roma

Mainos alkaa

Sarjajumbona oleva SPAL on jo varmistanut putoamisen sarjaporrasta alaspäin, kun taas vierasjoukkue AS Roma taistelee tiukasti pääsystä eurokentille. Joukkueiden välillä on valtava tasoero, jota vain lisää vierasjoukkueen parempi motivaatiokin pelata pisteistä.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!