Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futsalin EM-kisat täyttävät lapun

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina futsalin EM-kisoista, jossa pelataan kahden ottelun edestä. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Italia – Slovenia

Molemmat aloittivat turnauksen tasapelillä, joten maanantaina pelataan isoista asioista. Italia on ennakkosuosikki, mutta maankin pitää parantaa pelaamista Suomi-ottelusta. Jos Italia pystyy tuomaan pelinsä uudelle tasolle, niin maa kaatanee Slovenian. Siitä lähdetään liikkeelle.

Suomi – Kazakstan

Suomi aloitti futsalin EM-kisat upealla tasapelillä Italiaa vastaan. Nyt haaste on vähintään yhtä kova, kun vastassa on Kazakstan. Suomelle jokainen ottelu on valtaisa haaste, sillä taso ei saa pudota yhtään, mikäli haluaa haaveilla edes pisteestä. Kazakstan on yksilöiden puolesta selvästi kovempi nippu. Valitettavasti tänään Suomella ei riitä pisteille, vaan Kazakstan hoitaa homman kotiin.

Lapun yhteiskerroin on 2,35.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!