Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Futistuplalla jatketaan!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jälleen futiksen puolelta, ja tällä kertaa lapulle mahtui niin Norjan kakkosliigaa kuin Färsaarten pääsarjaakin!

Veovihjeet tuplaukseen:

Hamarkameratene – Ranheim

Kotijoukkueena oleva nimihirviö tunnetaan myös lyhenteellä Ham-Kam, ja mikäli kaikille sopii, niin käytämme sitä nimeä tässä jutussa.

Mainos alkaa

Oli miten oli, niin Ham-Kamin taival Norjan toiseksi ylimmällä sarjatasolla on ollut alkukauden osalta kovin, kovin vaikea. Joukkue on nimittäin pelannut neljä ottelua ja hävinnyt ne kaikki.

Vieraaksi saapuva Ranheim puolestaan on voittanut kolme ottelua, ja tappio on tullut ainoastaan Eliteserienistä viime kauden päätteeksi pudonnutta Tromsøa vastaan – sekin niukasti 1-2.

Tähän otteluun on vain yksi selkeä ennakkosuosikki, ja se on Ranheim. Otetaankin lapulle siis vierasjoukkueen voitto!

HB Torshavn – TB Tvoroyri

Färsaarten futisliigaa 13 kierroksen jälkeen johtava Torshavn lähtee tähän otteluun niin suurena ennakkosuosikkina, että sen pitäisi jyrätä voittoon sarjan hännillä majailevaa Tvoroyriä vastaan.

Sen pidempiä ihmettelemättä tuplauslapun saapuukin täydentämään HB Torshavn -1,5.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!