Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Futista myös tiistain lapulle!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänäänkin futiksen puolelta. Mukaan mahtui yksi kohde niin Tshekin kuin Tanskankin pääsarjasta.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Bröndby – Sonderjyske

Tanskan liiga palailee hiljalleen kehiin, ja tänään lähes kolmen kuukauden sarjataukonsa pääsevät katkaisemaan sarjan vitospaikalla oleva Bröndby sekä pohjilla 11. sijalla oleva Sonderjyske.

Periaatteessahan voidaan jopa puhua kokonaan uudesta kauden alusta, sillä sarja jäi talvitauolle joulukuussa, ja maaliskuussa otteluita ehdittiin pelata vain kierroksen verran ennen kuin terveystilanne löi sesongin uudelle tauolle.

Mainos alkaa

Selvää on se, että kotijoukkue on näistä kahdesta laadukkaampi nippu ja se lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Harjoitusotteluissa pitkän tauon tuomia jumeja on päästy jo availemaan, joten napataankin lapulle Bröndbyn voitto – onhan kyseessä yksi Tanskan suurseuroista.

Pribram – Slavia Praha

Tshekin pääsarjassa sarjajohtaja, hallitseva mestari Slavia Praha matkaa sarjajumbona majailevan Pribramin vieraaksi.

Slavia Prahalla sarjapisteitä on kasassa 26 kierroksen jälkeen 64, kun taas Pribram on onnistunut keräämään 18 pistettä.

Eihän tässä ottelussa ole kuin yksi valtava ennakkosuosikki, ja se on luonnollisestikin vierasjoukkue. Slavia Prahan voitto onkin siis loistava kohde täydentämään tiistain tuplauslappu.

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!