Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Sekalainen kattaus futista maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi futiksesta. Sukellamme niin Viron, Islannin kuin Norjankin kohdevalikoimaan.

Pelikuponki 1:

Fjolnir – Valur

Kahdeksan kierroksen jälkeen vielä ilman voittoa oleva Fjolnir isännöi maanantai-iltana Islannin pääsarjassa toisena olevaa Valuria, jonka alkukausi on ollut mainio. Valur on kaiken lisäksi napannut viime viikkoina maukkaita voittoja pahimmista kilpakumppaneista, joten itseluottamus on varmasti tapissa. Tätä ottelua joukkue ei yksinkertaisesti saa vain hävitä, eli valitaan Valurin voitto.

Mainos alkaa

Kuressaare – Tallinna Kalev

Viron pääsarjassa yhteen iskevät Kuressaare ja Tallinna Kalev. Kotijoukkue on kerännyt 13 ottelusta 14 pistettä, kun taas vierailijoilla on vain 8 pistettä, mikä tarkoittaa myös jumbosijaa. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen päättyi Kuressaaren 2-0-voittoon ja kaiken järjen mukaan joukkue voittaa myös maanantaina, kun edessä on kotiottelu. Tallinna Kalev on kerännyt yhdeksästä edellisestä ottelusta kahdeksan tappiota ja yhden tasapelin, joka tuli toiseksi viimeisenä olevaa Legionia vastaan. Kotivoittoa siis lapulle!

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Tromsø – Oygarden

Toisen lapun molemmat kohteet tulevat Norjan toiseksi ylimmältä sarjatasolta, eli tuttavallisemmin OBOS-ligaenista.

Tromsø on ollut alkukauden hallitsija, sillä se on neljän kierroksen jälkeen ainoa jengi, joka on onnistunut nappamaan neljä voittoa.

Vierasjoukkue Oygardenin alkukauden saldoksi on tullut kaksi tappiota ja tasuri, joiden seuraksi on mahtunut vain yksi voitto.

Täksi kaudeksi pääsarjasta pudonnut Tromsø on otteluun valtava ennakkosuosikki – ja siihen mekin luotamme: Kotivoittoa lapulle.

Åsane – Lilleström

Lilleström putosi viime kauden päätteeksi niin ikään Eliteserienistä, mutta joukkueen taival sarjaporrasta alempana ei ole alkanut mitenkään lennokkaasti – ei ainakaan maalinteon osalta.

Joukkue on vain kerran onnistunut tekemään kaksi maalia, minkä lisäksi takana on kaksi yhden maalin ottelua, ja viimeisimmässä matsissa Stjordals Blink jätti Lilleströmin täysin maaleitta.

Näitä faktoja vastaan peilaten Lilleströmin alle 2,5 maalia kuulostaa todella hyvältä vaihtoehdolta, kun vielä otetaan huomioon, että Åsanen alkukausi on ollut pirteää sorttia.

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!