Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista sekä KHL:ää lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Italian ja Norjan futiksesta, minkä lisäksi toiselle lapulle napattiin maalikohteita KHL:stä.

Pelikuponki 1:

Malmö – AIK Tukholma

Ruotsin Allsvenskania on jäljellä joukkueesta riippuen enää yksi tai kaksi ottelua, ja mestaruustaisto on yhä täysin auki.

Malmö ja AIK ovat molemmat 59 pisteessä, kolme pistettä sarjaa johtavia Hammarbyta sekä Djurgårdenia perässä. Hammarbylla on jäljellä enää yksi ottelu, mutta muilla kärkinelikon joukkueilla matseja on tämän päivän koitos mukaanluettuna vielä kaksi.

Malmössä pelin henki onkin varsin selvä: Tappioon ei ole kummallakaan varaa.

Joukkueiden keskinäinen lähihistoria on todella vähämaalinen, sillä peräti seitsemässä viime kohtaamisessa on nähty korkeintaan kaksi maalia. Kun ottaa huomioon nyt käsillä olevat panokset, tuskinpa yltiöpäistä hyökkäyspeliä tänäänkään nähdään.

Lapulle lähteekin siis ottelun alle 2,5 maalia.

Århus – FC Kööpenhamina

Tanskan suurseura FC Kööpenhamina lähtee Århusia vastaan pelattavaan vierasotteluun luonnollisesti ennakkosuosikkina. Århus on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, joten missään nimessä kovavireisenä se ei pääse pääkaupungin jättiläistä haastamaan.

Lapun ensimmäinen kohde toi jo sen verran mukavan kertoimen, että tähän matsiin riittää FC Kööpenhaminan yhden ainoan maalin tuoma kerroin. Kohde on siis FC Kööpenhamina yli 0,5 maalia.

tuplaus vetovihjeet 2810

 

Pelikuponki 2:

Ak Bars Kazan – Amur Habarovsk

Amur Habarovsk on suorittanut viime aikoina kelpo tavalla, sillä voittoja on napsunut tilille. Joukkueen lähihistoriaa katsellessa huomaa kuitenkin väistämättä sen faktan, että välittömästi, kun vastus on ollut niin sanotusti ”suurseura”, Amurin tilille on napsahtanut tappio.

Näihin suurseuroihin luemme ehdottomasti Ak Bars Kazanin, joka on vieläpä voittanut Amurin 8 kertaa peräjälkeen varsinaisella peliajalla, kun on pelattu Kazanissa – ja viimeisestä 21 ottelusta Ak Bars Kazan on vienyt nimiinsä käsittämättömät 20 kertaa.

Tuskinpa nyt käynnissä oleva, vuonna 2014 alkanut putki tulee tänäänkään päätökseen, joten lapulle isketään Ak Bars Kazanin voitto.

Severstal Tsherepovets – SKA Pietari

SKA Pietari on ajautunut KHL:ssä todella harvinaiseen tilanteeseen, sillä joukkue seilaa tällä hetkellä peräti viiden ottelun tappioputkessa. Yksikään näistä tappioista ei ole ollut maalia suurempi, mutta tappioita yhtä kaikki.

Pietarilaisten onneksi myös kotijoukkue on tällä hetkellä lähes samanmoisessa tappioputkessa, ja varsinaisella peliajalla se on onnistunut voittamaan viimeisestä 10 matsistaan yhden.

Severstal kuuluu joukkuisiin, jotka SKA:n kaltaisen ryhmän on vain yksinkertaisesti voitettava. Tämä tiedostetaan varmasti myös joukkueen sisällä, joten uskotaan siihen, että tänään SKA Pietari herää jälleen pelaamaan. Lapulle siis SKA:n voitto.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!