Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista ja NHL:ää kehiin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Euroopan futiskentiltä, mutta emme unohtaneet myöskään Stanley Cup -finaaleja. Tässä pelivalinnat iltaan!

Pelikuponki 1:

Fenerbahce – Hatayspor

Turkin suurseura Fenerbahce saa maanantain otteluun vieraakseen sarjanousija Hataysporin.

Ei ole siis kahta kysymystäkään, kumpi on tämän ottelun ennakkosuosikki.

Mainos alkaa

Molemmilla joukkueilla on takanaan yksi sarjaottelu – ja kumpikin nappasi niistä voitot tahoillaan. Fenerbahcen käsittelyssä sarjanousijalla on kuitenkin melkoinen vuori kiivettävänään, joten otetaankin ensimmäisen tuplaus-lapun kulmakiveksi Fenerbahcen kotivoitto.

Tampa Bay Lightning – Dallas Stars

Dallas nappasi finaalisarjan avauksessa jopa hieman yllättävän 4-1-voiton. Tampan on toisessa ottelussa pakko herätä toden teolla pelaamaan, sillä 0-2-tappioasema alkaa kuulostamaan heidän kannaltaan jo tukalalta.

Tampalla on näistä kahdesta joukkueesta selvästi laadukkaammat tähtikaliiberin miehet, joten tasonnostoon on edelliseen otteluun verrattuna varmasti varaa – ainakin mitä tulee maalintekoon.

Siitäkin huolimatta on todettava, että tuskinpa kuitenkaan mitään murskavoittoa näemme, sillä sen verran kovaksi Dallasin taisteluilme on pleijareissa yltynyt, ja jotenkin joukkue on vain onnistunut sinnittelemään niissäkin otteluissa, kun vastustaja on hallinnut peliä.

Napataan lapulle Tampaa tuplavarmistuksella, eli 1X

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Wolves – Manchester City

Man City avaa kauden maanantai-iltana, kun joukkue matkaa Wolvesin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi käynnistyi 2-0-voitolla, joten se hamuaa toista peräkkäistä voittoa Valioliigassa. Wolves on todellisessa otteluruuhkassa, sillä viikolla se kärsi Liigacupissa yllätystappion Stokelle kotikentällään 0-1. Sen lisäksi myös kokoonpano on mennyt hieman uusiksi, kun Matt Doherty myytiin Spursiin ja Diogo Jota Liverpooliin.

Manchester Cityn pitäisi olla valmiina kauden alkuun, joten vaikka Wolvesin haaste on kova, niin vierasvoittoa lähtee lapulle.

Aston Villa – Sheffield United

Sheffield United oli viime kauden sensaatiojoukkue. Nyt luvassa on toisen kauden kirous, joka nosti päätään heti avausottelussa, jonka Wolves voitti 2-0. Myös Englannin Liigacupista tuli lähtö Burnleyta vastaan, joten nyt varmasti kaivataan jo voittoa.

Sen sijaan Aston Villa pelaa maanantaina Valioliiga-kauden ensimmäisen ottelunsa. Liigacupissa joukkue nappasi helpon 3-1-voiton Burtonista, mutta tuota ei voi todellisena mittarina vielä pitää.

Ennakkoon luvassa on varmasti tasainen ottelu, jossa kumpikin saattaa heilutella maaliverkkoja. Otetaan kuitenkin lapulle Aston Villa yli 0,5, sillä joukkuetta voi pitää hienoisena ennakkosuosikkina.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!