Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futiskohteilla viikko käyntiin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet avauspäivän tuplaukseen tulevat erinäisten futiskarkeloiden parista. Lapuille mahtui niin EM-kisoja, Copa Americaa kuin Veikkausliigaakin!

Pelikuponki 1:

Espanja – Ruotsi

Espanja ja Ruotsi ovat joutuneet painimaan turnauksen alla koronan kanssa. Tämän syö varsinkin Ruotsin kokoonpanosta pari tärkeää palasta pois. Espanjalla on laajempi materiaali, joten pari poissaoloa ei keikauta laivaa. Vaikka Ruotsi on inhottava vastus, niin Espanja on sen verran suuri suosikki, että se tulee kairaamaan voiton.

Mainos alkaa

Argentiina – Chile

Argentiina on yksi Copa Américan voittajasuosikeista, kun taas Chile ei ole enää entisvuosien tasollaan. Chilen vaikeudet ovat olleet MM-karsinnoissa suuria, joten ennakolta Argentiinan pitäisi aloittaa turnaus voitolla. Materiaalin puolesta ero on iso kotijoukkueen hyväksi ja myös itseluottamus on paremmalla tasolla.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

KuPS – FC Inter

Inter on aloittanut kautensa äärimmäisen hyvin, ja tällä hetkellä joukkue painelee viiden ottelun voittoputkessa. Seitsemään otteluun mahtuu yhteensä 6 voittoa.

KuPS aloitti sekin kauden hienosti, mutta viimeisimpään kolmeen peliin se on kärsinyt kaksi tappiota, kun ensin Ilves oli parempi 3-2, minkä jälkeen Haka haki pisteet Kuopiosta lukemin 1-2.

Tämän illan matsista lapulle poimitaan kohde X2!

Puola – Slovakia

Robert Lewandowskin tähdittämä Puola avaa kisat ottelulla Slovakiaa vastaan. Puola on matsiin selvä ennakkosuosikki, joten tämän lapun täydentääkin varsin turvalliselta kuulostava Puolan yli 0,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!