Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista neljästä eri sarjasta maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi jälleen jalkapallon puolelta. Kahdelle lapulle mahtui kohteita peräti neljästä eri sarjasta!

Pelikuponki 1:

Tottenham – Everton

Valioliigassa nähdään maanantaina yksi ottelu, kun Tottenham ja Everton iskevät yhteen. Spursin paluu tauolta on ollut vaikea, sillä kolmesta ottelusta on irronnut neljä pistettä. Sen sijaan Everton on napannut seitsemän pistettä ja varsinkin puolustus on toiminut, sillä omiin on mennyt vain yksi maali. Muun muassa Liverpool jäi kokonaan maaleitta Evertonia vastaan. Jose Mourinhon Tottenham ei todellakaan ole mikään hyökkäyspään koneisto, joka jyllää iloisella pelillä maalipaikoilla. Näin ollen alle 3,5 maalia on oiva kohde tuplaukseen.

Mainos alkaa

Sevilla – Eibar

Lapun toinen kohde tulee La Ligasta, jossa tiukasti europeleihin janoava Sevilla saa vieraakseen Eibarin, joka on kuuden pisteen turvin putoamisviivan yläpuolella. Sevilla todellakin tarvitsee pisteet tästä ottelusta, koska tasoero kotijoukkueen hyväksi on niin valtava. Joukkueiden keskinäiset ottelut ovat tarjonneet viime vuosina hurjasti maaleja, joten selvästi paremman Sevillan yli 1,5 maalia kelpaa lapulle.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Heidenheim – Werder Bremen

Saksan Bundesliigan nousu-/putoamiskarsinnoissa on tänään totinen paikka, siillä onhan kyseessä 2. osaottelu. Entistä totisemman hommasta tekee se fakta, että viime viikolla pelattu avausosa päättyi lukemiin 0-0.

Werder Bremen lähtee otteluun luonnollisestikin ennakkosuosikkina, onhan se näistä kahdesta se, joka yrittää pitää sarjapaikkansa ylimmällä tasolla.

Edessä on varmasti tarkkaa puolustamista puolin ja toisin, joten ottelun alle 2,5 maalia kelpaa mainiosti lapulle.

Kayserispor – Besiktas

Yllä mainitun underin kerroin on sen verran iso, että toiseksi kohteeksi lapulle kelpaa hieman varmempi poiminta.

Sellainen löytyy Turkista, jossa suurseura Besiktas matkaa sarjan toiseksi viimeisenä 30 pelatun kierroksen jälkeen majailevan Kayserisporin vieraaksi.

Eiköhän vieraat vie matsin nimiinsä. Tuplaukseen kuitenkin riittää tasan yksi maali. Lapulle napataan siis Besiktasin yli 0,5 maalia.

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!