Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Päättyykö Florida Panthersin kausi?

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat jälleen kerran NHL:n puolelta, missä osumatarkkuus on ollut kunnossa viime aikoina. Tässä pelivalinta iltaan!

Nappaa 10€ riskitön veto NHL:n pudotuspeleihin!

Florida Panthers – New York Islanders

Florida Panthersin kausi on enää yhden tappion päässä päättymisestä. Tiistaina pelatussa ottelussa Panthers-lauma oli suorastaan haluton ja huolimaton, joten lopputulos oli vähintäänkin ansaittu. New York Islanders on täysin eri tason porukka viisikkopeliltään sekä halultaan.

On todella vaikea nähdä, että Panthers löytäisi yhdessä yössä kipinän pelaamiseen, joka kantaisi voittoon asti huomattavasti vahvempaa Islandersia vastaan. Myös materiaaliltaan Florida joutuu antamaan rutkasti tasoitusta, sillä käytännössä vain Aleksander Barkovin johtamaa ketjua voi pitää potentiaalisena tulosketjuna.

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!