Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Eurofutista maanantain lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään yksinomaan futiksesta. Lapulle löytyi kohteita useammastakin eurooppalaisesta huippusarjasta!

Pelikuponki 1:

Inter – Torino

Molempien joukkueiden otteluissa on nähty viime aikoina runsaasti maaleja. Interin viimeisimmät matsit ovat päättyneet – milanolaisjoukkue ensin mainittuna – 2-2, 1-2, 6-0, 2-1, 3-3 ja 2-1.

Torinolla puolestaan viimeiset neljä ottelua ovat olleet melkoisia maali-ilotteluita: 3-1, 1-4, 1-2 sekä 2-4.

Mainos alkaa

Eiköhän Inter osu tänään ainakin pariin kertaan – ja tuskinpa vieraatkaan maaleitta jäävät.

Otetaan ensimmäiseksi kohteeksi ottelun yli 2,5 maalia.

Granada – Real Madrid

Real Madridilla on edessään äärimmäisen tärkeä ottelu, sillä Barcelona nousi viikonlopun voitollaan jälleen vain pisteen päähän, joten voitto nostaisi Realin jälleen hieman turvallisemman tuntuiseen neljän pisteen sarjajohtoon.

Real on pelannut koronatauon jälkeen uskomattoman hyvin, sillä kahdeksasta ottelusta saldona on yhtä monta voittoa.

Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö voittoputki jatkuisi tänään sarjan keskikastiin kuuluvan Granadan kustannuksella. Otetaankin tämän lapun toiseksi kohteeksi Realin voitto.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Manchester United – Southampton

Manchester United pelaa isoista pisteistä maanantaina, sillä joukkueella on loistava mahdollisuus nousta jo sarjassa neljänneksi. Vastus ei ole kuitenkaan helppo, sillä Southampton on hyvässä vireessä ja varsinkin 1-0-voitto Manchester Citystä oli kova saavutus. Molemmat ovat tehneet maaleja viime aikoina, mutta varsinkin puolustukset ovat toimineet. Näin ollen tänään maalit tulevat varmasti olemaan tiukassa, vaikka hyökkäysvoimaa löytyy. Alle 3,5 maalia tarjoilee sellaisen kertoimen, että sitä ei voi ohittaa.

Villarreal – Real Sociedad

Espanjassa nähdään kahden europeleihin haaveilevan seuran yhteenotto. Samalla kyseessä on kahden viihdyttävän joukkueen vääntö, sillä kummankin joukkueen peleissä on totuttu näkemään tällä kaudella maaleja. Joukkueiden peleissä onkin nähty kolmen maalin keskiarvolla osumia viime viikkoina, joten maaleja on taatusti luvassa myös tänään.

Lapulle lähtee yli 1,5 maalia!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!