Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Keskiviikon lapulle futista Euroopasta!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Keskiviikon lapulle futista Euroopasta!

Tuplausta jatketaan yhden lapun voimin. Vetovihjeet tulevat futiksesta; Espanjassa pelataan cupia ja Valioliigassa West Ham saa vieraakseen Liverpoolin.

Keskiviikon vetokuponki:

Cultural Leonesa – Valencia

Kotijoukkue Leonesa pelaa Espanjan Segunda division B:ssä, eli maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Eiköhän tämän ottelun asetelmista kerro jotain sekin, että joukkue ylipäätään pitää esitellä.

Cupit tarjoavat usein yllätyksiä, mutta nyt ollaan jo neljännesvälierävaiheessa, joten Segunda B:n joukkueen taival on tulossa tiensä päätökseen, kun vastaan asettuu Valencia.

Leonesan kenraaliharjoitus Valencian kohtaamiseen meni tappiollisissa merkeissä, kun Athletic Bilbaon kakkosjengi kairasi voiton. Valencian kenraaliharjoitus sujui hieman paremmin, kun se kaatoi muuan FC Barcelonan La Ligassa.

Valencian voittoa lapulle.

West Ham – Liverpool

Jürgen Kloppin miehistö koki viikonloppuna shokkitasurin, kun Shewsbury pakotti Liverpoolin FA Cupissa uusintaotteluun 2-2-tuloksella.

Ykköstykit saivat luonnollisestikin lepovuoron ja Mo Salahin kaltaisia pelimiehiä heitettiin kehiin vasta viimeiseksi kymmenminuuttiseksi – eikä Salah tai kumppanit onnistuneet enää viemään Liverpoolia uudestaan johtoon.

Valioliigassa Pool seilailee uskomattomassa putkessa, sillä se on viimeksi kokenut pistemenetyksen Manchester Unitedin vieraana lokakuun ottelussa, joka päättyi 1-1.

West Ham puolestaan hävisi ensin Sheffield Unitedille, pelasi sen jälkeen tasurin ja tämän jälkeen Leicesteriltä tuli kyytiä lukemin 4-1. Viikonlppuna FA Cup tuli West Hamin osalta päätökseen, kun se taipui kotikentällään West Bromwichille 0-1.

Liverpoolin voitto lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 2901

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut