Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: ENCEn voitto löytyy tiistain lapulta!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat ESL One: Road to Rio -turnauksen puolelta, missä on alkulohkot saatu taputeltua. Tässä pelivalinnat iltaan!

Lue myös: Nappaa 10 euron ilmaisveto ENCEn matsiin!

Pelikuponki 1:

Fnatic – Movistar Riders

Fnatic koki karmaisevan pettymyksen alkulohkossa, jossa jatkopaikka jäi todella kaukaiseksi haaveeksi. Nyt taistellaan ylimääräisistä pisteistä ja 11. sijasta. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, mutta Fnaticin motivaatio voi olla hakusessa. Hieman huonommallakin pelillä ruotsalaiset tulevat kuitenkin voittamaan. Otetaan varman päälle ja laitetaan lapulle Fnatic +1,5

Heretics – North

Mainos alkaa

Heretics ja North selvisivät lohkosta jatkoon, joten tässä ottelussa pelataan isoista panoksista. Kahden todella tasaväkisen joukkueen kohtaaminen, jossa Heretics on hienoinen suosikki, koska North joutuu nostamaan valmentajansa pelaavaan kokoonpanoon. Sen vaikutus ei kuitenkaan ole radikaali, vaan North taistelee varmasti voitosta. Yli 2,5 karttaa onkin oiva pelivalinta lapulle.

Pelikuponki 2:

Team Vitality – GODSENT

GODSENT yllätti kaikki etenemällä lohkosta jatkoon, kun taas Vitalityn jatkopaikkaa ei voi pitää suurena yllätyksenä. Vaikka ranskalaisten otteet ovat ailahdelleet, niin joukkueen riveistä löytyy ZywOo, joka pystyy ratkaisemaan yksin otteluita. Joukkueet kohtasivat maaliskuussa ja tuolloin Vitality nappasi selvän 2-0-voiton. Luotetaan ranskalaisten voittoon myös tiistaina.

ENCE – Copenhagen Flames

ENCE ja Copenhagen Flames taistelevat tänään 9. sijasta, joten siltä kantilta panokset ovat vähäiset. Tarjolla on kuitenkin pisteitä, jotka tulevat lopulta ratkaisemaan pääsyn Rion major-turnaukseen, joten jokainen voitto on todellakin tärkeä. ENCE on parantanut huimasti otteitaan viime viikkoina, joten selvästi heikomman Copenhagen Flamesin pitäisi olla vastaantulija tiistaina.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!