Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Englanti ja Saksa kohtaavat EM-kisojen herkkupalassa!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

EM-kisat tarjoilevat tiistaille todellisen herkkupalan, kun Englanti ja Saksa kohtaavat neljännesvälierissä. Tuosta matsista poimitaan myös vetovihjeet tuplauksen kakkospäivään!

EM-kisojen ilmainen futisvisa – voita 10€ ilmaisveto!

Vetovihjeet tuplaukseen – tiistai:

Englanti – Saksa

Englannin alkusarjan otteluissa ei maaleilla juhlittu, mutta toista oli Saksalla, sillä kolmeen matsiin joukkue onnistui tehtailemaan itse kuusi osumaa, mutta omissakin kolisi peräti viidesti.

Tummia pilviä Joachim Löwin miehistön ylle tuo se, etteivät avauskokoonpanon pelurit İlkay Gündogan, Antonio Rüdiger tai Roben Gosens ole välttämättä pelikuntoisia erinäisistä vaivoistaan johtuen.

Englannilta tulivoimaa kyllä löytyy, joten onkin hyvin mahdollista, että se pääsee rokottamaan Saksan haavoittuvaa puolustusta maalin merkeissä. Täytyy kuitenkin muistaa, että samaten Saksalla on jäätävän kova hyökkäyskalusto, jolla maalinälkää riittää.

Lapulle isketään ottelun yli 2,5 maalia – joskaan emme nyt ihan eilisen kaltaisiin maalitalkoisiin jaksa uskoa. Mikäli sellaiset kuitenkin ovat tullakseen, niin otamme ne ilolla vastaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!