Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: EM-kisoja painetaan maanantain lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat futiksen EM-kisoista, ja päähuomion varastaa illan myöhäisottelu, jossa Ranska ja Sveitsi taistelevat paikasta puolivälierissä.

Tsekkaa myös: Englanti–Saksa-KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Pelikuponki 1:

Kroatia – Espanja

Mainos alkaa

Espanja selvisi lopulta vaikeuksien kautta jatkoon, mutta paljon parempaan oli oikeasti mahdollisuudet, sillä joukkue kyllä loi maalipaikkoja, mutta tehottomuus oli ongelma. Kroatia oli yllättävän tahmea eikä tilannetta helpota se, että Ivan Perisic puuttuu illan matsista. Espanja on vahvempi ja se on joukkuepelissä selvästi edellä. Laitetaan lapulle Espanjan ML-voitto.

Ranska – Sveitsi

Ranska on tällä hetkellä kisojen suurin mestarisuosikki eikä ihme, sillä maalta löytyy suorastaan huimaa laatua jokaiselle pelipaikalle. Vaikka peli ei ole aivan niin lennokasta ollut, mitä voisi kuvitella niin hätää ei suinkaan ole. Ranskan vahvuus on ehdottomasti se, että joukkue laittaa pelit pakettiin vaikka umpitylsällä futiksella, kunhan se palvelee voittamista.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Ranska – Sveitsi

Kuten yllä jo mainittiin, on Ranska selvä ennakkosuosikki niin tähän otteluun kuin koko turnauksenkin voittajaksi. Mikäli saamme aikaisen ensimmäisen maalin, niin lukemat voivat äityä suuriksikin – onhan Sveitsin matseissa nähty rutkasti osumia.

Svetsin viimeisin alkusarjan ottelu päättyi 3-1-voittoon Turkista, ja sitä puolestaan oli edeltänyt 0-3-tappio Italialle. Ranska päätti alkulohkon 2-2-tasuriin Portugalia vastaan.

Tätä vasten peilaten yli 2,5 maalia kelpaa meille singlenä tuplaukseen.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!