Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Eksoottista futista lapulle!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään futiksesta! Lapulle valikoitui kohde niin Ruotsin treenimatseista kuin Nicaraguan liigastakin.

Tsekkaa myös: Ilmaiskierroksia ilman talletusta! Pelkkä rekisteröityminen tuo 25 ilmaiskierrosta

Vetovihjeet tuplaukseen:

Åby IF – IK Sleipner

Ruotsissa kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla vääntävä Åby IF saa vieraakseen yhtä sarjaporrasta ylempää löytyvän IK Sleipnerin.

Sanomattakin on selvää, että yhdenkin sarjaportaan ero tuo joukkueiden väliin selvän tasoeron. Vieraiden puolesta puhuu myös se, että harjoitusottelut ovat sujuneet hienosti.

Mainos alkaa

Sleipner lähtee keskiviikon matsiin kertoimienkin valossa selvänä ennakkosuosikkina, joten napataan vierasjoukkueen voitto lapulle.

Sabanas – Diriangen

Nicaraguan liigassa sarjajohtaja Diriangen matkaa jumbona majailevan Sabanasin vieraaksi.

Sarjaa on takana 11 kierrosta, ja Diriangen on onnistunut nappaamaan seitsemän voittoa. Sabanasin kohtalona puolestaan on ollut olla todellinen heittopussi, sillä voittoja on kertynyt tasan yksi.

Coolbet tarjoaa Nicaraguan liigaan jättimäiset kertoimet, joten vierasjoukkueen voitto otetaan tässäkin tapauksessa helposti lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!