Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Myös tänään jatketaan Mestarien liigalla!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat eilisen tapaan Mestarien liigan puolelta. Nyt hypätään vahvasti vierasjoukkueiden kelkkaan!

Tsekkaa: Korotetut voitot Mestarien liigaan – hyödynnä 10% voitontehostaja

Vetovihjeet tuplaukseen:

Club Brügge – Borussia Dortmund

Belgiassa pelataan suurten panosten ottelu, sillä kumpikin jahtaa tosissaan paikkaa pudotuspeleihin. Dortmund on tietysti iso suosikki, mutta Club Brügge osoitti Laziota vastaan, että se pystyy haastamaan isompiaan. Dortmund on tunnettu todellisena hyökkäysjoukkueena, joka mättää maaleja. Myös tällä kaudella maaleja on syntynyt tasaisesti, joten isäntien puolustus joutuu ison haasteen eteen. Club Brügge on kotimaansa pääsarjassa päästänyt maaleja, joten eiköhän myös Dortmund niitä tule tekemään. Vierasjoukkueen yli 1,5 maalia lähtee lapulle.

Ferencvarosi – Juventus

Juventus on totaalisen pakkovoiton edessä, kun vastaan asettuu piskuinen unkarilaisjoukkue. Tasoero on valtaisa eikä Juvella ole varaa lähteä otteluun takki auki, koska alla on tappio Barcelonalle. Vierasvoittoa lapulle!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!