Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CSKA Moskova isännöi Pietarin SKA:ta

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CSKA Moskova isännöi Pietarin SKA:ta

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Euroopan futiskentiltä sekä KHL:stä, jossa CSKA Moskova isännöi Pietarin SKA:ta.

Pelikuponki 1:

Besiktas – Kayserispor

Turkin Super Ligin päivän ainoa matsi tarjoaa varsin maistuvan kohteen, sillä Besiktas voidaan lukea suurseuraksi, kun taas vierailija Kayserispor ei sitä ole – ja sijoituskin on tällä hetkellä koko pakan pohjimmainen.

Besiktasin alkukausi ei ehkä ole sujunut aivan odotuksien mukaan, sillä joukkue on 12 pelatun kierroksen jälkeen vasta 6. sijalla, mutta kotona ei ole tullut vielä yhtään tappiota, eikä sellaista ole tänäänkään sarjajumboa vastaan odotettavissa.

Lapulle siis Besiktasin voitto.

FC Porto – Ferreira

Portugalin liigassa tilanne on hyvin samanlainen kuin Turkissakin; suurseura Porto isännöi sarjataulukon toiseksi viimeisenä olevaa Ferreiraa – eikä tässäkään tapauksessa ennakkosuosikista ole epäselvyyksiä.

Porto on ollut kotikentällän huiman hyvä, kun taas Ferreiran liigamatsit vieraissa eivät ole lähteneet sitten millään kulkemaan. Lapulle lähtee hyvältä kuulostava Porto -1.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

 

Pelikuponki 2:

CSKA Moskova – SKA Pietari

KHL:ssä pelataan lauantain kunniaksi todellinen herkkupala, kun kaksi suurta kohtaavat. Näiden joukkueiden välillä on yleisesti aina todella tasaista, ja ottelut ovat vähämaalisia.

Yksi fakta ponnahtaa kuitenkin silmille, kun joukkueiden välisiä matseja silmäilee: CSKA on vienyt viimeiset 8 kohtaamista, kun on pelattu Moskovassa – ja näistä vieläpä 6 viimeistä suoraan varsinaisella peliajalla.

Molempien joukkueiden vire on ollut viime aikoina kohtalaisen hyvä, joten luotetaankin kotiedun tuomaan buustiin ja napataan lapulle CSKA:n ML-voitto, eli myös jatkoaika ja rankkarit kelpaavat tähän.

Midtjylland – Silkeborg

Maanantain viimeinen kohde jatkaa sitä, mitä toisen lapun futiskohteet jo olivat: Midtjylland on suurseuralle sopivaan tyyliin sarjan piikkipaikalla, kun taas Silkeborg on sarjajumbo.

Tämä asetelma ei lupaa vierailijoille hyvää, ja tuskinpa mitään ihmetekoa on luvassa, sillä tälläkin hetkellä Midtjylland viilettää Tanskan liigassa kuuden ottelun voittoputkessa.

Lapulle otetaan hyvältä kuulostava Midtjylland -1.

tuplaus vetovihjeet 0212

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut