Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CS:ää ja futista maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta CS:GO-pelin parista sekä futiksesta, jonka kohdevalinnat ainakin joukkueiden osalta ovat jokseenkin mielenkiintoista sorttia.

Pelikuponki 1:

Heroic – Vitality

Ranskalainen Vitality on ollut viime aikoina mainiossa vireessä ja varsinkin maailman parhaimpien pelaajien joukkoon kuuluva ZywOo on osunut kiitettävällä tarkkuudella. Heroic ei kuulu aivan maailman terävimpään kärkeen, joten Vitality lähtee maanantain otteluun selvänä suosikkina. Ottelussa on kovat panokset, sillä häviäjä lähtee ulos turnauksesta, kun taas voittajan matka jatkuu eteenpäin. Luotetaan suosikin voimaan ja laitetaan lapulle Vitalityn voittoa.

MAD Lions – Team Spirit

Mainos alkaa

Tässä ottelussa kohtaa kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta, jotka mielivät maailmanlistalla selvästi ylemmäksi. Molempien vahvuus on ehdottomasti yhteispeli, joten luvassa on mielenkiintoinen vääntö. Team Spirit pääsee valmiimpaana otteluun, koska MAD Lions pelasi tiiviissä tahdissa BLAST Premier Spring Showdown -turnausta viikonloppuna. Tämä voikin näkyä Spiritin tekemisessä positiivisessa mielessä, joten venäläisten voitto ei todellakaan ole mahdottomuus. Lapulle lähteekin Team Spirit +1,5.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Beitar Jerusalem – Maccabi Tel Aviv

Hallitseva mestari Maccabi Tel Aviv palasi koronatauolta vahdilla, sillä kolmen harjoituspeleistä tulleen voiton jälkeen myös sarjakausi jatkui kahdella voitolla. Kyse on todellisesta dominaattori-jengistä, sillä viimeiseen 20 otteluun mahtuu tasan yksi tappio ja tällä hetkellä joukkue seilaa 8 ottelun voittoputkessa.

Beitarilla on allaan 0-3-kotitappio itseään sarjataulukon alapuolella olevalle Hapoel Tel Aviville, joten eiköhän sarjajohtaja Maccabilta ole luvassa kylmää kyytiä.

Isketään lapulle siis Maccabi Tel Avivin voitto.

Al Jaish – Al Jazira

Syyrian futisliiga palasi niin ikään koronatauolta  toukokuun lopulla ja Al Jaishin osalta saldona on 2-2-tasuri sekä 4-0-voitto. Joukkue kuuluu sarjan kärinippuihin ja tällä hetkellä sijoitus on neljäs.

Illan vastustaja Al Jazira puolestaan löytyy sarjajumbon paikalta, sillä se on voittanut 18 ottelustaan tasan yhden ja omissa on kolissut yli kahden maalin keskiarvolla.

Nämä joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen, ja tuolloin Al Jaish vei homman nimiinsä 5-0.

Napataankin tuplaukseen mukaan siis kotijoukkue Al Jaishin yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!