Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CS:ää ja lätkää maanantain lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Maanantai on jälleen täällä, ja sehän tarkoittaa sitä, että on aika kaivaa vetovihjeet tuplaukseen! Tänään lapuille päätyi esportsia CS:n muodossa, sekä myös jääkiekkoa.

Mikäli esports on lähellä sydäntäsi, iske kirjanmerkkeihin Pallomeri.net Esports -sivusto (löytyy myös Facebookista ja Instagramista samalla nimellä).

Pelikuponki 1:

ENCE – G2 Esports

Mainos alkaa

G2 nappasi todella komean voiton sunnuntaina, kun joukkue kaatoi Vitalityn suoraan 2-0. Sen sijaan ENCE kärsi tappion NiPille numeroin 1-2. ENCE on nousemassa sille tasolle, että maailman huippuja on mahdollista haastaa. Vielä taso ei kuitenkaan ole tuolla, vaan G2 on monella mittarilla omassa luokassaan. Laitetaan lapulle G2:n voitto.

Vitality – mousesports

Vitality on avannut ESL Pro Leaguen voitolla ja tappiolla. Sen sijaan mousesports on hävinnyt molemmat kamppailunsa, joten tappio maanantaina tarkoittaisi käytännössä jo jäämistä alkulohkoon. Vitalitya nöyryytettiin sunnuntaina, mutta toistamiseen tuo ei tapahdu, vaan tänään joukkue palaa omalle tasolleen maailman parhaan pelaajan ZywOon johdolla.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Biel – Bern

Molempien joukkueiden matseissa on nähty tällä kaudalla hurjia maalimääriä illasta toiseen.

Bernillä edellisissä 12 ottelussa peräti 11 kertaa on varsinaisella peliajalla tehtailtu 5 maalia tai enemmän. Bielillä samainen saldo on 10/11.

Biel ja Bern ovat tällä kaudella kohdanneet kolme kertaa melkoisten maalihulinoiden merkeissä: Kaksi ensimmäistä vei nimiinsä Bern (4-3 & 6-0) ja viimeisimmän Biel jatkoajan jälkeen lukemin 6-5.

Lapulle poimitaan ottelun yli 4,5 maalia.

Iserlohn – Wolfsburg

Sitten hypätään Saksan DEL:n puolelle, jossa teema on täysin sama: Molempien joukkueiden matseissa on nähty isoja maalimääriä.

Iserlohnin kolmeen viimeisimpään matsiin mahtuu 2-5- ja 3-5-tappiot, mutta myös 5-2-voitto. Maalikeskiarvo ottelua kohden näyttää tämän kauden osalta 6,1.

Wolfsburgilla maalikeskiarvo on maltillisempi 4,8, mutta viime aikoina maaleja on alkanut paukkumaan enemmän – niin omiin kuin vastustajankin verkkoon.

Otetaan myös tähän matsiin yli 4,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!