Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Carolina ja NY Rangers iskevät toistamiseen yhteen!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon alkajaisiksi Norjan futiksesta sekä jääkiekon NHL:stä. Alla valintamme ja niiden perustelut!

Pelikuponki 1:

Sandnes – Ranheim

Ranheim on ollut Norjan toiseksi ylimmällä sarjatasolla hyvässä vedossa ja joukkue löytyy OBOS-ligaenin kakkospaikalta. Kuudesta ottelusta saldona on viisi voittoa.

Sandnesilla on takanaan ruma 4-0-tappio Strømmenille, joten tuplaukseen napataan Ranheimin yli 1,5 maalia – onhan joukkue tehnyt viiteen viimeiseen matsiin hurjat 16 osumaa.

Åsane – Tromsø

Samaisen sarjan piikkipaikalta löytyy Tromsø, joka painelee puhtaalla pelillä: 6 ottelua, 6 voittoa.

Åsane on sekin pelannut hyvin, mutta Eliteserienistä viime kaudella pudonnut vierasjoukkue lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Ensimmäisen kohteen kerroin oli jo sen verran hyvä, että voimme päätyä turvalliseen valintaan: X2.

TÄSTÄ TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Carolina Hurricanes – New York Rangers

Carolina aloitti pudotuspelit tärkeällä voitolla New York Rangersista, joten tänään panokset ovat jo hieman astetta suuremmat, sillä Rangersilla ei olisi missään nimessä varaa antaa kolmea ottelupalloa Carolinalle.

Hurricanes on kuitenkin materiaaliltaan laajempi nippu ja jokainen osa-alue on kunnossa. Tauko ei ollut selvästikään tuonut ongelmia joukkueelle, vaan supertähdet Sebastian Ahon johdolla olivat tikissä. Rangers on aivan liikaa Artemi Panarinin varassa, joten Carolina tulee nappaamaan voiton myös maanantaina.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!