Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Bundesliigaa perjantain lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 5: Bundesliigaa perjantain lapulle!

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään futiksen parista. Lapulle valikoitui yksi kohde niin Bundesliigasta kuin Valko-Venäjän pääsarjastakin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Hertha – Union Berlin

Bundesliigan illan ainoassa kamppailussa haisevat maalit. Tästä osviittaa antaa se, että Herthan otteluissa on nähty iso kasa maaleja viimeisimmissä otteluissa – ja sama meininki jatkui koronatauonkin jälkeen, kun se haki Hoffenheimista 3-0-voiton.

Yhteensä maaliverkot ovat heiluneet Herthan seitsemässä viimeisessä ottelussa peräti 29 kertaa, ja jokaisessa niistä vähintään kolmesti.

Sarjanousija Union Berlin on puolestaan suorittanut ihan kelpo tavalla vieraskentällä, sillä joukkue on lokakuun jälkeen jäänyt maaleitta vieraissa vain Dortmundia vastaan. Otteluita kyseiselle ajanjaksollekin mahtuu kuitenkin 14 kappaletta.

Tuplauksen kohteeksi valitaankin ottelun yli 2,5 maalia!

Soligorsk – Belshina

Belshina on ajautunut Valko-Venäjän pääsarjan heittopussiksi, sillä yhdeksästä ottelusta saaliina on tasan kolme pistettä.

Soligorsk on viime aikoina mättänyt kotikentällään maaleja, sillä viimeiseen kolmeen matsiin se on tehtaillut 10 osumaa.

Tänään vastaan asettuu surkea Belshina, joten eiköhän maaliverkot saa jälleen kyytiä. Bundesliiga-overin kertoimen ollessa jo varsin korkea, tuplauksen lapulle riittää tämän matsin yli 1,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut