Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 6: Bundesliigan suosikeilla kohti finaalipäivää!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänän Bundesliigasta. Lapulle valikoitui kohde niin Dortmundin kuin Bayern Müncheninkin siivittämänä!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Wolfsburg – Dortmund

Dortmund palasi koronatauolta vauhdikkaastii höykyttämällä Schalkea numeroin 4-0. Positiivissävytteisesti pelikentille palasi myös Wolfsburg, sillä se haki viime viikonloppuna Augsburgista 2-1-voiton.

Wolfsburgin kausi on muutenkin sujunut mukavasti ja se taistelee tiukasti europaikoista. Mikään mahdottomuus ei siis ole, että kotijoukkuekin onnistuu tänään heiluttamaan maaliverkkoja.

Mainos alkaa

Ennakkosuosikkina matsiin lähtee kuitenkin tulivoimastaan tunnettu Dortmund. Napataan lapulle ottelun yli 2,5 maalia!

Bayern München – Frankfurt

Tässä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki. Bayernin leirissä tiedetään, että voitolla Dortmund pysyy sarjataulukossa edes näennäisen turvallisen etäisyyden päässä, neljä pistettä perässä.

Bayern haki viime viikolla Union Berlinistä 2-0-vierasvoiton, kun taas Frankfurt kävi ottamassa Mönchengladbachilta kuokkaan lukemin 3-1.

Marraskuussa päästiin todistamaan todellista ihmettä, kun Frankfurt höykytti Bayernia numeroin 5-1. Tämä on varmasti molempien joukkueiden muistissa – ja se on ennen kaikkea vierailijoille huono juttu.

Frankfurt saa vastaansa latautuneen Bayernin, joka hoitaa homman himaan tyylillä. Isketään tuplauksen toiseksi kohteeksi kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto, eli Bayern München -1.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!