Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Bundesliigaa pelataan myös tänään!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään futiksesta, mikä on ajat huomioon ottaen tervetullut lisä myös maanantaipäiviin. Alla laput ja perustelut.

Pelikuponki 1:

Lyngby – FC Kööpenhamina

Myös Tanskan futisliiga palailee pikkuhiljaa koronatauolta ja tänään kehiin pääsee myös suurseura FC Kööpenhamina, joka matkaa sarjan kahdeksantena olevan Lyngbyn vieraaksi.

Tässä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki, ja se on luonnollisesti sarjan kakkospaikkaa tällä hetkellä miehittävä vierasjoukkue.

Mainos alkaa

Edellinen keskinäinen nähtiin alukaudesta syksyn puolella ja tuolloin Köpis nappasi tyylipuhtaan 2-0-voiton. Sitä edellinen kohtaaminen sarjapelissä puolestaan päättyi kööpenhaminalaisten 5-1-voittoon.

FC Kööpenhamina saa tänään sen verran ison kertoimen, että se napataan todella mielellään tuplaus-lapulle.

FC Köln – RB Leipzig

Vierasjoukkue tarvitsee kipeästi sarjapisteitä, sillä jo kolme pistettä nostaisi sen neljänneksi ohi Leverkusenin ja kiinni suoraan Mestarien liigan paikkaan.

Maalinteko on Leipzigillä sujunut, sillä pelkästään kahteen viimeisimpään otteluun se on tehtaillut peräti 7 osumaa (2-2 ja 5-1).

Leipzig on tehnyt viimeisessä neljässä keskinäisessä ottelussa Kölnin verkkoon vähintään kaksi maalia.

Nämä faktat, kun summataan yhteen, on Leipzigin yli 1,5 maalia hyvä valinta lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan, jossa on tällä viikolla 5000€ Jackpot!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Randers – Hobro

Randersilla on hirmuiset panokset seuraavissa kahdessa ottelussa, sillä ylempi jatkolohko on ainoastaan kolmen pisteen päässä. Sen sijaan Hobro on sarjassa kolmanneksi viimeisenä, joten loppukausi menee putoamistaistelussa. Randersille maanantain peli onkin pakkovoitto, mikäli se hamuaa vielä mukaan taistelemaan europeleistä. Vain voitto siis kelpaa!

Sellainen onkin vahvasti tuloillaan, sillä Randers pääsee pelaamaan kotistadionilla, minkä lisäksi joukkueella on jo alla yksi sarjapeli viime viikolta, joten pelituntuma on vierailijoita parempi. Randersin voittoa lapulle.

Midtjylland – AC Horsens

Sarjaa johtava Midtjylland on matkalla jälleen yhteen mestaruuteen, sillä eroa on jo peräti 12 pistettä. Sen sijaan AC Horsens on sarjassa vasta 10. sijalla, joten joukkue tulee jäämään ylemmästä jatkolohkosta sivuun. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, joten vain kotivoitto voi olla realistinen odotusarvo. Laitetaan lapulle isäntien yli 1,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!