Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigan karsinnoissa vedellään viimeisiä

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään Mestarien liigan karsinnoista sekä jääkiekon KHL:stä. Tsekkaa pelivalinnat tuplaukseen!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Slavia Praha – Midtjylland

Mestarien liigan karsinnoissa vedellään viimeisiä, joten voittajalle on tarjolla paikka lohkovaiheeseen. Midtjylland nappasi viime kierroksella maistuvan 3-0-voiton Young Boysista. Nyt edessä on jälleen kova haaste, kun matka käy Slavia Prahan vieraaksi. Ei olisi yllätys, mikäli kumpikin onnistuisi maalinteossa, sillä sen verran hyvässä vireessä on kumpikin joukkue. Yli 1,5 maalia on oiva valinta tiistaille.

Avtomobilist – Vitjaz

Mainos alkaa

Avtomobilist on aloittanut kauden odotetun vahvasti, kun se on napannut seitsemästä ottelusta peräti kuusi voittoa. Samaa ei voi sanoa Vitjazin startista, sillä kuusi ottelua ovat tuoneet vain neljä pistettä. Kaiken lisäksi otteluohjelma ei ole ollut vielä mitenkään haastava. Avtomobilist on kotikaukalossa suvereeni ennakkosuosikki ja kaiken järjen mukaan se tulee nappaamaan voiton.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!