Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Näillä kohteilla jahtaamaan 8000€ jättipottia!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään CS:GO:n puolelta, missä Dreamhack Masters Spring -turnaus jatkuu. Tässä pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

fnatic – Team Spirit

Fnatic oli suuri pettymys ESL One: Road to Rio -turnauksessa, joten nyt olisi aika palata jälleen omalle tasolle. Team Spirit on ennakkoon selvästi heikompi nippu, vaikkakin joukkue on pelannut ihan pirteästi. Alla on kuitenkin 2-0-tappio Heroicille, joten fnatic tulee ottamaan voiton, mikäli joukkue vain onnistuu pelaamaan edes lähellä omaa tasoaan.

FaZe Clan – GODSENT

Mainos alkaa

FaZe on mielenkiintoisen tilanteen edessä, sillä Olofmeister jäi omasta päätöksestä tauolle, joten kokoonpano menee hieman uusiksi. Ruotsalainen ei kuitenkaan ole ollut viime kuukausina sillä tasolla, jolla mies totuttiin näkemään esimerkiksi pari vuotta sitten. Myös GODSENTin joukkueessa on pieniä muutoksia, joten siltä kantilta tilanne on tasan. FaZe on selvästi laadukkaampi joukkue ja hyvässä vireessä, joten joukkueen voitto lähtee lapulle.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan, jossa on tällä viikolla hurja 8000€ Jackpot!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Evil Geniuses – Cloud9

Joukkueet kohtasivat kuukausi takaperin ja tuolloin Cloud9 yllätti Evil Geniusesin. Tuolloin Cloud9 valitsi kartakseen Dust2:n, joka on todennäköinen valinta myös tänään avauskartaksi. Cloud9 omaa ehdottomasti saumat voittoon omassa kartassaan, joten luvassa on varmasti kova vääntö tärkeästä karttavoitosta. Yli 26,5 kierrosta kuulostaakin hyvältä kohteelta 1. karttaan.

FaZe – GODSENT

Toiseksi kohteeksi valitaan täysin saletti pelivalinnalta, joka on FaZe +1,5. Ylempien perusteluiden johdosta ei ole vain mahdollista, että GODSENT veisi ottelun 2-0.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!