Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jokerit matkaa Severstalin vieraaksi KHL:ssä

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen puksuttavat keskiviikolle yhä kahden lapun voimin! Tällä kertaa kupongeille poimittiin KHL- sekä NHL-kiekkoa.

Pelikuponki 1:

Severstal – Jokerit

Kukaan tuskin olisi osannut odottaa, että Severstal taistelee jopa koko läntisen konferenssin voitosta. Näin kuitenkin on käynyt, sillä kotijoukkue on vain kahden pisteen päässä kärjessä olevasta Jokereista. Näin ollen keskiviikkona tarjolla on todella isot pisteet tiukassa kärkitaistelussa. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella ja tuolloin Jokerit oli täysin ylivertainen kaukalossa. Loppunumerot olivat 4-1, mutta ne olisivat voineet olla vieläkin paljon rumemmat, sillä ottelu oli täysin yhtä maalia. Luotetaan Jokereiden vireeseen myös keskiviikkona.

Tämä lappu on mukana Coolbetin Tuplaus-kampanjassa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

New York Rangers – Colorado Avalanche

Rangers on yltynyt hurjaan vireeseen, sillä tiistaina Chicago Blackhawksista tullut 6-2-vierasvoitto nosti joukkueen voittoputken jo seitsemään. Nämä kaikki voitot ovat vieläpä tulleet varsinaisella peliajalla.

Nyt joukkue joutuu kovaan testiin, kun vieraaksi saapuu Colorado Avalanche. Coloradon pelejä on leimannut runsasmaalisuus, sillä vaikka voittoja onkin kertynyt tilille kiitettävä määrä, on myös omissa kolissut runsain mitoin; viimeiseen kahteen matsiin peräti 10 kertaa.

Emme puutu sen suuremmin ottelun voittajaan, mutta uskomme siihen, että myös kovavireinen Rangers onnistuu löytämään keinot maalintekoon. Lapulle napataankin siis kotijoukkueen yli 2,5 maalia!

Vegas Golden Knights – Dallas Stars

Dallas Stars saapuu Las Vegasiin täysin samanlaisessa vireessä kuin mitä New York Rangers on tällä hetkellä: 7 viimeisintä matsia ovat päättyneet voittoon suoraan varsinaisella peliajalla.

Vieraiden yli 1,5 maalia täydentää tämän lapun, sillä tuon maalimäärän alle Stars ei ole jäänyt viimeiseen 14:ään otteluun.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!