Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Valioliiga ja La Liga ovat tiistain lapulla!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina Valioliigasta sekä La Ligasta. Tsekkaa illan tupla ja lue perustelut kohteisiin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

West Bromwich – Leeds

West Bromwich sai napattua todellisella bussitaktiikalla Liverpoolilta 1-1-tasapelin. Varmasti lähtökohdat illan otteluun tulevat olemaan täysin vastaavat, sillä Sam Allardycen alaisuuteen siirtynyt WBA puolustaa alhaalta ja yrittää iskeä vastaan. Tämä tulee varmasti vaikuttamaan maalimääriin, joten alle 3,5 maalia on suorastaan herkullinen pelivalinta.

Barcelona – Eibar

Mainos alkaa

Barcelonan riveistä puuttuu tänään Lionel Messi, joka pidensi joululomaansa tämän ottelun yli. Isäntien materiaali on kuitenkin sen verran laadukas, että Eibarin kaltainen jengi pitää kaatua kotikentällä ilman Messiäkin. Barcelonalla ei ole enää pistemenetyksiin varaa, joten tästä on yksinkertaisesti raavittava voitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!