Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Chelsea ja Juventus kohtaavat illan herkkupalassa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon Mestarien liigan puolelta, missä lohkovaihe lähestyy kovaa vauhtia huipennustaan.

Pelikuponki:

Young Boys – Atalanta

Young Boys on lohkossa viimeisenä ja ainoastaan voitto pitäisi jatkohaaveet elossa. Sen sijaan Atalantan tilanne on täysin omissa käsissä, vaikkakin sijoitus on tällä hetkellä kolmas. Kaksi voittoa jäljellä olevista otteluista tuo kuitenkin jatkopaikan pudotuspeleihin, joten mitään ei ole menetetty. Atalanta on materiaalinsa sekä viimeaikaisten esitysten puolesta suosikki. Young Boysin otteet ovat olleet todella heikkoja viime otteluissa, joten vierasvoitolla lähdetään tiistaihin.

Chelsea – Juventus

Toinen kohde tulee Chelsean ja Juventuksen välisestä huippuottelusta. Juventus voitti Italiassa kohtaamisen 1-0, joten Chelsealla on varmasti kova revanssihenki päällä. Juventus on jo varmasti pudotuspeleissä, kun taas Chelsea tarvitsee vielä vähintään sen yhden pisteen. Valitaan tähän kohteeksi Chelsean yli 0,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!