Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit vierailee Moskovassa

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen poimitaan jääkiekosta. Päähuomio on KHL:ssä, mutta myös Carolina Hurricanes saa NHL:n puolella luottoa!

Pelikuponki 1:

Spartak Moskova – Jokerit

Joukkueet kohtasivat lauantaina Helsingissä ja tuolloin Jokereiden 2-0-johto suli käsiin. Nyt vastaavanlaiseen herpaantumiseen ei ole varaa, sillä pelillisesti Jokerit on selvästi Spartakia edellä. Mikäli punainen lanka kestää 60 minuuttia, niin vierasvoitto lähtee mukaan Moskovasta. Lapulle lähteekin sinkkuna Jokereiden voittoa.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Dynamo Moskova – Kunlun

KHL:n maanantain selvin ennakkosuosikki löytyy tästä matsista – ja se on luonnollisestikin kotijoukkue Dynamo. Kunlun on koko sarjan pohjasakkaa, kun taas Dynamo on tähditetty toistaan kovemmilla pelimiehillä.

Nämä pelimiehet laittavat tänään haisemaan ja taululla seisovat illan päätteeksi kotijoukkueen selvät voittolukemat. Kohteeksi poimitaan Dynamo -1,5, eli kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto.

San Jose Sharks – Carolina Hurricanes

Sharks hävisi ensin vierasottelun St. Louis Bluesille 1-4, ja viimeisimpänä Washington Capitals kävi hakemassa San Josesta 4-0-voiton.

Hurricanesilla on käynnissä vieraskiertua, jonka kolme ensimmäistä ottelua joukkue on voittanut suoraan varsinaisella peliajalla, tehtaillen näissä matseissa yhteensä 11 maalia.

Carolinan yli 2,5 maalia täydentää toisen lapun!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!