Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: KHL- ja NHL-kiekkoa maanantain lapuille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Tuplaus käynnistää jälleen viikon! Vetovihjeet tulevat avauspäivän osalta tällä kertaa jääkiekon KHL:stä sekä NHL:stä.

HUOM! Voit myös tehdä Tuplaus-viikosta entistä viihdyttävämmän, sillä maanantai-illan pokeriturnaukseen osallistumalla kaksinkertaistat mahdollisen osuutesi Tuplauksen Jackpotista!

Lue lisää aiheesta: Osallistu Coolbetin Tuplaus-pokeriturnaukseen – voita jopa 10 000 €!

Mainos alkaa

Pelikuponki 1:

New York Rangers – Buffalo Sabres

Kuten kaikki varmasti tietävät, on Buffalo Sabres kiltisti sanottuna umpisurkea joukkue. Tätä faktaa on vaikea kaunistella, sillä tälläkin hetkellä joukkue seilailee 13 ottelun tappioputkessa.

Rangersilla puolestaan on pelkästään viimeisimmästä kolmesta ottelusta taustallaan 9-0-murskavoitto Philadelphia Flyersista, sekä 3-1-vierasvoitto Washington Capitalsista.

Rangersin vähintään kahden maalin voittoa lapulle, eli kohde on nimeltään Rangers -1,5.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Dynamo Moskova – SKA Pietari

Ottelusarja on tilanteessa 1-1, joten panokset maanantaina ovat kovat, sillä voittaja nappaa etulyöntiaseman. Moskovalaisjoukkue on suosikki kotikaukalossa, mutta SKA Pietari vei edellisen koitoksen nimiinsä. Luvassa on taatusti jonkinlainen kolikonheitto, joten nyt lähdetään pelaamaan paremman kertoimen puolesta. SKA Pietarin ML-voitto kelpaa lapulle sinkkuna, joten siihen tartutaan. Vierailla on kuitenkin ehkä astetta laadukkaampi nippu, joten kyseessä ei ole lainkaan hullumpi valinta.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!