Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jääkiekkoa ja Valioliigaa maanantaille!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

On jälleen maanantai, mikä tarkoittaa uuden tuplausviikon käynnistymistä! Alla avauspäivän vetovihjeet perusteluineen.

Pelikuponki 1:

Oskarshamn – Växjö

Kotijoukkue Oskarshamn on ajautunut todelliselle sivuraiteelle Ruotsin SHL:ssä, sillä viimeisin voitto tuli marraskuun 10. päivä, minkä jälkeen tappioita on ehtinyt kertyä peräjälkeen jo 12 kappaletta.

Illalla vastaan asettuu SHL:n kärkijengeihin kuuluva, sarjataulukon nelospaikalla oleva Växjö, joten X2 kuulostaakin todella hyvältä valinnalta tuplauksen avauskohteeksi.

Chelsea – West Ham

Chelsean meno on viime aikoina yskähdellyt hieman, sillä viimeisimmät kaksi ottelua Valioliigassa ovat päättyneet tappioon, kun ensin Everton kaatoi sen 1-0, minkä jälkeen myös Wolves oli parempi 2-1.

Mestarien liigassa homma on luistanut, mutta Valioliigassa sarjasijoitus on vasta kahdeksas.

West Ham on sarjataulukossa vain yhden pisteen Chelseaa perässä, sja viimeiset 6 ottelua Valioliigassa pitävät sisällään neljä voittoa, tasapelin, sekä vain yhden tappion.

Chelsea lähtee iltaan ennakkosuosikkina, mutta edessä saattaa hyvinkin olla hikinen iltapuhde; vaikka West Hamin voitot eivät olekaan tulleet aivan kärkiseuroja vastaan, on niistä varmasti ammennettu itseluottamusta.

Sen vuoksi West Ham +2 napataan täydentämään lappu. Tässä skenaariossahan vieraat saavat jopa hävitä yhdellä maalilla.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Pelikuponki 2:

Kunlun – Avangard Omsk

Avangard Omsk on saanut huilata yli viikon verran, joten joukkue pääsee tuoreena askiin. Kaiken lisäksi Kunlun pelaa tällä kaudella kotipelinsä Venäjällä, joten matkustamistakaan ei ole hirveästi luvassa. Kaikilla mittareilla Omsk on selvästi parempi nippu, sillä onhan kyseessä yksi koko sarjan parhaimmista joukkueista. Alla on vieläpä pari tappiota, joten tähtisikermä tulee ärsytettynä kaukaloon. Vierasvoittoa lapulle!

Vitjaz – Jokerit

Jokereiden pelit jatkuvat tänään Vitjazin vieraana. Tämä on niitä otteluita, joista pisteitä pitää pystyä nappaamaan ja mieluiten täydet. Jokerit on materiaaliltaan ja viisikkopelaamiseltaan selvästi edellä, joten kaikki avaimet siihen on olemassa. Lähdetään hieman varmistellen tuplaukseen ja laitetaan lapulle X2.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!