Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Liigaa ja NHL:ää keskiviikon lapuille

vetovihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen löytyvät keskiviikkona Liigan sekä NHL:n puolelta. Vahva usko on urakan jatkumiselle neljänteen päivään.

Pelikuponki 1:

Sport – JYP

Vaasassa pelataan todella isojen pisteiden kamppailu, kun kurimukseen joutunut Sport saa vastaansa JYPin. Sport aloitti kauden loistavasti, mutta viime viikot ovat olleet joukkueelle surkeita. Kotikaukalossa edellisestä seitsemästä ottelusta on tullut yksi voitto. Tuo on kuitenkin juuri JYPistä, joka on sarjan huonoimpia joukkueita. JYP on hävinnyt kuusi vierasottelua putkeen ja omissa kolisee isosti lähes joka ottelussa. Sport on heikosta vireestään huolimatta suosikki ja tulee nappaamaan tärkeät pisteet.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

HIFK – KalPa

Sarjakärjessä oleva HIFK saa keskiviikkona vieraakseen pudotuspeliviivan alapuolella olevan KalPan, joka on koko sarjan huonoin vierasjoukkue. HIFK puolestaan on loistavassa lennossa ja tulee jyräämään voittoon. Laitetaan lapulle isäntien t

Arizona – New York Rangers

Myös tässä ottelussa tasoero joukkueiden välillä on selvääkin selvempi. Arizona on sarjan huonoimpia jengejä, kun taas Rangers porskuttaa kovaa vauhtia kohti pudotuspelejä. On vaikea nähdä mitään syytä, miten isännät onnistuisivat haastamaan Rangersin. Lapulle vierailijoiden yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!