Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Jokerit vierailee Moskovassa!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantain osalta jääkiekon parista. Lapuille poimittiin sekä KHL:ää että myös NHL:ää!

Pelikuponki 1:

Dynamo Moskova – Jokerit

Jokerit palaa nopeasti takaisin maajoukkuetauolta, sillä joukkue pelaa jo maanantaina Moskovassa. Tämä on selvä etu Dynamolle, jonka pelaajat ovat saaneet levätä. Sen sijaan Jokereilla useampi pelaaja pelasi vielä eilen Ruotsia vastaan, joten pelitahti on tiivis. Dynamolta löytyy aivan sarjan kirkkaimpia tähtiä, joten voi olla, että helsinkiläisjoukkueella pitää vähän liian kiirettä illalla. Kotivoittoa sinkkuna lapulle.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUKSEEN!

Pelikuponki 2:

Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets

Columbuksen viime matsit ovat olleet todella maalirikkaita, sillä peräti viiden viimeisimmän ottelun varsinainen peliaika on tarjoillut 6 osumaa yleisön ihasteltavaksi.

Viimeisimpänä joukkue hävisi New York Rangersille 3-5, ja tätä puolestaan edelsi – niin ikään kotikaukalossa tullut – 3-4-tappio Washington Capitalsille.

Detroit on takonut kelpo lukemia vastustajan reppuun ja tähän matsiin se saapuu voitettuaan viimeisestä viidestä ottelustaan neljä.

Ottelun yli 5,5 maalia on valintamme, sillä eiköhän kumpikin joukkue onnistu maalaamaan useammankin kerran!

Tampa Bay Lightning – NY Islanders

Yllä olevan kohteen kerroin ei aivan riitä tuplauksen vaatimaan 2,00 kertoimeen joten on kaivettava ”varma kohde” lapulle. Sellainen löydettiin Tampan ja NY Islandersin kohtaamisesta. Valintamme on ottelun yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!