Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: NHL-kohteilla tiistaille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään yksinomaan NHL:n puolelta, sillä molempien lappujen kohteet poimittiin taalaliigan puolelta.

Pelikuponki 1:

Vancouver Canucks – Columbus Blue Jackets

Vancouver on valmentajan vaihdoksen jälkeen saanut pelinsä rullaamaan loistavasti ja voittoputki on käynnistynyt. Potentiaalia onkin alettu lunastamaan, sillä materiaali riittää ehdottomasti pudotuspeleihin.

Sen sijaan ailahteleva Columbus pelaa edelleen ilman Patrik Lainetta. Vieraissa homma takkuaa, vaikka alla onkin nyt voitto Seattlesta. Vancouver on paremman materiaalinsa ja kotiedun turvin suosikki, joten lapulle lähtee kotivoitto.

Tämä lappu on mukana Coolbetin tuplaus-kampanjassa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Tämän lapun maanantainen kohde (Chicago-Calgary) meni mitätöintiin, sillä ottelu peruttiin koronatartuntojen vuoksi. Jatkammekin siis alkuperäisellä panoksella.

Boston Bruins – Vegas Golden Knights

Boston Bruins on onnistunut kelpo tavalla tilkitsemään oman maalinsa, mutta nyt vieraaksi saapuu Vegas Golden Knights joka on tehtaillut hurjia maalimääriä illasta toiseen – viimeiseen kahdeksaan matsiin vähintään kolme häkkiä per peli.

Ei puututa sen suuremmin siihen, että kumpi ottelun voittaa vaan napataan lapulle vieraiden yli 2,5 maalia.

Colorado Avalanche – New York Rangers

Coloradon maalijyvän me kaikki tunnistamme, ja varsinkin kotimatseissa maalikarkelot ovat olleet matsista toiseen melkoisia. Lapun täydentää Avalanchen yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!